Ce se intampla daca mananci usturoi amestecat cu miere

Ce se intampla daca mananci usturoi amestecat cu miere
Ce se intampla daca mananci usturoi amestecat cu miere

Aceste doua ingrediente sunt in capul listei celor mai eficiente remedii naturiste din casa. Desi la prima vedere combinatia poate parea bizara, proprietatile celor doua ingrediente sunt de fapt perfect complementare.

Ingrediente:

- 3 bulbi de usturoi curatati si desfacuti (aproximativ 24 de catei)

- 1 borcan de miere (aproximativ 800 de grame)

Mod de preparare:

Umple un borcan cu catei de usturoi zdrobiti si toarna peste ei miere pana la umplerea borcanului. Tine amestecul la infuzat timp de cateva zile inainte de utilizare, apoi il poti depozita la frigider, unde se pastreaza in stare proaspata chiar si timp de un an de zile sau mai mult.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa: healthandcare.com



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies