Cum poti trata picioarele reci si circulatia proasta

Cum poti trata picioarele reci si circulatia proasta
Cum poti trata picioarele reci si circulatia proasta

De-a-lungul timpului corpul devine mai sensibil si se poate imbolnavi mai repede, circulatia proasta reprezentand una dintre primele problemele care apar.

Apa

Apa este elementul principal, iar corpul nostru depinde de ea. Apa este vitala pentru ca functiile corpului sa actioneze normal, inclusiv sistemul circulator. Asadar, daca nu exista suficienta apa in corpul tau, tensiunea scade, iar circulatia este incetinita. Cantitatea zilnica recomandata de apa este de 1,5-2l.

Ardeiul iute

Ardeiul iute este foarte util si poate fi folosit in mai multe feluri: uscat, pudra sau proaspat- in functie de preferinte.

Senzatia pe care o provoaca atunci cand este consumat este de arsura in gura si caldura in obraji, deoarece presiunea sanguina creste. Trebuie sa tii cont de faptul ca ardeiul iute nu este recomandat daca suferi de probleme la stomac.

Ginko biloba

Acest produs poate fi gasit destul de usor la orice magazin cu produse naturale sub forma de capsule ori pastile. Este un mod grozav de controlare a circulatiei, la nivelul capilarelor, dar si la nivelul creierului, fapt care face din acest ingredient un nutrient nemaipomenit pentru memorie.


Sursa: frunzaverde.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies