Rihanna vine mai devreme. O vedem tribute la Hey Day

Rihanna vine mai devreme. O vedem tribute la Hey Day
Rihanna vine mai devreme. O vedem tribute la Hey Day

In weekendul ce se apropie, 27 – 29 mai, in parcul Izvor din Capitala, va avea loc prima editie Hey Day, cel mai mare festival tribute din Romania. Artisti tribute din toata lumea, dar si din tara, vor aduce pe scena cele mai mari hituri ale muzicii internationale, melodii care fac istorie de zeci de ani.

Michael Jackson, Elvis, Beatles, U2, dar si Rihanna, toti vor canta in cadrul acestui festival. ”Heyday este primul si cel mai mare festival international de trupe tribute din Romania. Se desfasoara in weekendul 27-29 mai, in Parcul izvor din Bucuresti si se bucura de participarea a peste 30 de artisti. Pe cele 3 scene ale festivalului vor urca 18 trupe sau artisti din Marea Britanie si Italia, dar si artisti romani, care vor aduce tributuri muzicale trupelor si solistilor preferati, ce au facut istoria muzicala a ultimilor 50 de ani” explica Bogdan Naumovici, directorul artistic al festivalului.



Pe 27 mai, de exemplu, in prima zi a festivalului din Parcul Izvor, urcă pe scenă Rihanna Reloaded, celebra artista din Marea Britanie care îi aduce tribute Rihannei.
Hituri precum “Umbrella”, “Diamonds”, “Stay” şi multe altele se vor auzi la HeyDay, unde publicul poate face karaoke în aer liber şi se poate relaxa cu muzică de calitate.
Rihanna Reloaded a avut show-uri în întreaga lume, cele mai recente spectacole fiind în Turcia, Dublin, Dubai şi Africa, iar pe 27 mai ajunge şi în România.

Pe langa prestatiile care vor avea loc pe cele doua scene principale, River Stage si Park Stage, va exista si o a treia scena, Stars Stage, unde vor urca trupe romanesti care doresc sa isi aduca propriul tribute unor mari artisti, trupe care s-au inscris deja pe adresa [email protected].

”Ideea cu cele doua scene principale este simpla. Nu ne dorim sa avem timpi morti, mai ales ca legea ne impune sa terminam fiecare zi la 22:30, asa ca muzica nu se va opri deloc in toate aceste trei zile de festival”, completeaza directorul festivalului.

Pe langa muzica de calitate, cei care vor ajunge la Hey Day se vor bucura si de alte activitati la fel de placute. ”In afara de obisnuitele corturi cu mancare si bautura, la HeyDay veti putea vedea, in Cortul de Filme, documentare, concerte sau filme biografice despre mari artisti, veti putea sa va imbracati in tricoul trupei preferate, va veti putea machia, coafa sau tatua temporar la fel ca artistul dumneavoastra favorit.
Nu vom duce lipsa nici de muzica buna, nici de distractie la HeyDay”
, explica in continuare Bogdan Naumovici.

Ca si cei mici vor fi vedete, pentru ca special pentru ei s-au gandit activitati care mai de care mai antrenante. ” In spatiul special amenajat pentru copii vor fi organizate, gratuit, jocuri si activitati cu specific muzical, dedicate lor. Vor fi, de exemplu, concursuri de Guitar Hero sau DJ Hero ce ii vor atrage cu siguranta, iar, poate, pe unii dintre ei ii vor incuraja catre o cariera muzicala”, conchid organizatorii.


Ca si detalii tehnice, este important de mentionat ca biletele pentru o singura zi costa 15 lei, iar abonamentul pentru cele trei zile de festival costa 30 de lei. HeyDay incepe vineri, 27 mai, la ora 16.00, iar sambata si duminica portile se deschid la ora 12.00. Seara, concertele se vor incheia la 22.30.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies