Otrava alba din alimente, mai nociva decat sarea sau zaharul

Otrava alba din alimente, mai nociva decat sarea sau zaharul
Otrava alba din alimente, mai nociva decat sarea sau zaharul

Substanta se gaseste in carnati, salam, chipsuri, mixurile pentru supa, alimente conservate si bere, iar companiile din industrie o utilizeaza pentru a oferi savoare alimentelor de proasta calitate.

Glutamatul de sodiu (glutamat monosodic) E621 este aditivul adaugat in toate alimentele si in toate preparatele din restaurante. Scopul utilizarii pudrei cristalizate, asemanatoare cu zaharul sau sarea, este de a intensifica aroma mancarii pentru a obtine mai mult profit.

Glutamatul de sodiu creste pofta de mancare, determinandu-i pe oameni sa manance exagerat de mult, ceea ce in timp duce la ingrasare. Medicii atrag atentia asupra faptului ca din cauza acestui aditiv se declanseaza dependentele de mancare.

Sursa: jurnalul.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies