Horoscop zilnic - 6 iunie: Racii si Sagetatorii au o zi agitata!

Horoscop zilnic - 6 iunie: Racii si Sagetatorii au o zi agitata!
Horoscop zilnic - 6 iunie: Racii si Sagetatorii au o zi agitata!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 iunie 2016.

Berbec

Pare dificil să te desprinzi de cămin sau de familie. Balansul între ce se petrece acasă şi activităţile din sfera sociala te sâcâie destul de mult. Ai avea tu chef sa leneveşti, dar astrele te pun la treabă. Nostalgia copilariei s-a cuibarit în sufletul tau, însă este momentul sa o lasi de o parte. O reevaluare a prioritătilor ar fi binevenita. Se recomandă prudenţă la locul de muncă.



Taur

Se conturează discuţii şi deplasări multe pe distanţe scurte. Întâlnirile şi dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati pot fi utile in varii domenii de activitate. Astăzi, ocupă-te doar de activitatile cotidiene. Spre seara iti poti planifica treburile gospodaresti, pentru ca stii foarte bine ca te asteapta. Pentru linistea sufletului tau, aşterne-ţi impresiile de peste zi, într-un jurnal personal.

Gemeni

O zi care îţi aminteşte-te de faptul că este momentul să te relaxezi şi să-ţi trasezi pe îndelete planuri personale şi profesionale noi.
Ai energie, idei strălucite, ba chiar şi mulţi admiratori care sunt dornici să te ajute în tot ce întreprinzi. Acceptă şi ceea ce îţi sugerează ceilalţi, mai ales sfaturile sau soluţiile venite din partea oamenilor dragi şi de încredere.

Zodia Rac

Energie şi multă lumină răspândeşti în jurul tău. Este o zi excelentă pentru a te ocupa de relatiile parteneriale sau de parteneriate în general. Există niscai probleme vechi, ştiute, astfel că răsturnările de situaţie nu te mai pot lua prin surprindere.
Incearca să te ocupi si de treburile gospodăreşti, deoarece aşa vei reuşi să te detaşezi de cotidian. Bazează-te doar pe forţele tale!

Leu

Ar fi bine să fii discret. Este un moment propice pentru o introspecţie de care ai mare nevoie. Stările tale de spirit sunt destul de fluctuante. Observă atent care sunt punctele vulnerabile ale vieţii tale şi ce anume te deranjează. Poţi descoperi lucruri interesante, astfel că, ai răbdare cu tine şi apoi încearcă să îţi faci un plan de acţiune.
Astrele te sustin foarte bine în acest sens.

Fecioara

Începi săptămâna alături de prieteni. Intâlnirile şi dialogurile iti vor fi folositoare. Comunicarea este excelentă si chiar ai chef de vorbă. E adevarat ca şi controversele sunt prezente, insa ele dau un farmec aparte evenimentelor. O reevaluare a relatiilor de prietenie si a celor sentimentale ar fi binevenită. Incerca să păstrezi în suflet doar lucrurile frumoase din orice fel de relaţie.


Balanta

Eşti preocupat îndeosebi de imaginea ta publică şi de locul pe care îl deţii în sfera profesională. Dialogurile cu şefii, colegii, cu diverşi reprezentanţi ai unor instituţii oficiale îţi aduc informaţii utile vizavi de modul în care ţi-ai putea îmbunătăţi competenţele la locul de muncă sau cum ai pute avansa uşor în carieră. Ia aminte la tot ce ţi se spune, însă acţionează peste câteva zile.


Scorpion

Spiritualitatea reprezintă o temă la care ar fi bine să te gândeşti astăzi. Sufletul tău tânjeşte dupa activităţi culturale, vizite şi meditaţii în locuri sfinte sau dialoguri cu persoane erudite. Pe de alta parte pot apărea situatii legate de studii sau de calatorii în străinătate. Sanatatea poate ridica probleme majore în orice moment. Întoarce-ţi privirea către sufletul tau şi ascultă-l cu atenţie!

Sagetator

Responsabil şi calculat astăzi te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile comune cu alţii.
Taxele, impozitele, creditele, relatiile cu institutiile financiare se ivesc la orizont într-un carusel ameţitor. Ai suficiente resurse energetice să te ocupi pe indelete de acest sector de viaţă şi activitate. Speculaţiile, cadourile-surpriză şi recompensele, lasa-le pentru alte zile.

Capricorn

Relatiile parteneriale alcatuiesc subiectul principal al zilei. Vrei nu vrei, astrele te îndeamnă să te ocupi de colaborări. Sunt momente pasagere, situaţii de rutină, aşa că nu ai de ce sa te îngrijorezi. Totuşi, neprevazutul îşi poate face simţită prezenţa, astfel incat ocupa-te doar de acest sector de viaţă. Nu este un moment bun pentru a expune celorlalţi gândurile, planurile sau deciziile.

Varsator

Dorinţa de a munci este la cote înalte, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Sunt posibile situaţii mai puţin plăcute, dar reuşeşti să treci peste ele. Sănătatea poate să-ţi creeze ceva probleme, insa ştii foarte bine ca există afecţiuni ce trenează de mult timp. Dozează-ţi eforturile si nu iti solicita prea mult organismul. De evitat analizele şi consultaţiile medicale!

Pesti

Ecoul distracţiilor îl resimiţi puternic. Pe de altă parte, te gandesti la chestiuni financiare, iar tentatia speculatiilor îţi dă târcoale. Fii atent si realizează doar lucruri cinstite, deoarece impulsurile primite acum sunt pasagere. Sunt posibile totodată, discuţii aprinse cu cei dragi, pe seama faptului că nu îţi rezervi suficient timp pentru ei. Remediază această situaţie!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies