Reteta de sampon pentu toate tipurile de par

Reteta de sampon pentu toate tipurile de par
Reteta de sampon pentu toate tipurile de par

In locul chimicalelor pe care le-ati turnat ani la rand in cap, puteti prepara propriul sampon. Iata o reteta de sampon potrivit pentru toate tipurile de par.

Ingrediente:

- 1 pahar de apa distilata

- 3 linguri de rozmarin

- 1 lingura de lemongrass

- 2 lingurite de ulei de arbore de ceai

- o jumatate de lingurita de extract de vanilie

- un sfert de pahar de sapun lichid pe baza de ulei vegetal

Mod de preparare:

Incalziti apa intr-un recipient, pana clocoteste.

Puneti rozmarinul si lemongrassul intr-o strecuratoare. Puneti ierburile intr-un termos si varsati apa peste ele, apoi amestecati. Acoperiti vasul, lasand plantele inauntru si lasati acolo amestecul timp de 20-30 de minute.

Dupa ce scoateti plantele, amestecati lichidul cu ulei de arbore de ceai si cu vanilie. Adaugati apoi sapunul lichid si amestecati pana se dizolva complet. Tineti cont de faptul ca amestecul contine apa, ulei si sapun si, prin urmare, se amesteca destul de greu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: houseofhealth.us



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies