Tiramisu de vara cu fructe de padure! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!

Tiramisu de vara cu fructe de padure! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!
Tiramisu de vara cu fructe de padure! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!

Acest desert se face in mai putin de 25 de minute iar o portie are 252 de calorii.

 

Ingrediente
50ml de socata
85g piscoturi
2 oua mare, separate
50g zahar pudra
250ml mascarpone
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
400g fructe de padure
Mod de preparare
Amesteca socata cu 50ml de apa rece si inmoaie fiecare piscot timp de cateva secunde.
Aranjeaza-le la baza unei tavi, cat mai strans. Pune o greutate deasupra lor pentru a se presa bine si pune la frigider cel putin 30 de minute.
Pune galbenusurile de ou si zaharul intr-un vas rezistent la caldura si, folosind un mixer electric, bate timp de 10 minute deasupra unei oale cu apa calda, pana cand galbenusurile devin galben deschis. Indeparteaza de pe foc si mixeaza pana cand se racesc.
Adauga mascarpone si bate pentru a combina.
Intr-un alt vas, bate albusurile de ou cu extractul de vanilie pana cand obtii o spuma ferma. Incorporeaza in amestecul de mascarpone usor.
Scoate piscoturile de frigider, adauga deasupra fructele de padure si crema de mascarpone. Lasa la frigider peste noapte. CU cateva ore inainte de a servi, pune la congelator.
sursa

Ingrediente

50ml de socata
85g piscoturi
2 oua mare, separate
50g zahar pudra
250ml mascarpone
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
400g fructe de padure

Mod de preparare

Amesteca socata cu 50ml de apa rece si inmoaie fiecare piscot timp de cateva secunde. Aranjeaza-le la baza unei tavi, cat mai strans.

Pune o greutate deasupra lor pentru a se presa bine si pune la frigider cel putin 30 de minute.

Pune galbenusurile de ou si zaharul intr-un vas rezistent la caldura si, folosind un mixer electric, bate timp de 10 minute deasupra unei oale cu apa calda, pana cand galbenusurile devin galben deschis. Indeparteaza de pe foc si mixeaza pana cand se racesc. Adauga mascarpone si bate pentru a combina. 


Intr-un alt vas, bate albusurile de ou cu extractul de vanilie pana cand obtii o spuma ferma. Incorporeaza in amestecul de mascarpone usor.

Scoate piscoturile de frigider, adauga deasupra fructele de padure si crema de mascarpone. Lasa la frigider peste noapte. CU cateva ore inainte de a servi, pune la congelator. 

sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies