Efectele miraculoase ale ceaiului de cozi de cirese! Pana acum nu s-a stiut

Efectele miraculoase ale ceaiului de cozi de cirese! Pana acum nu s-a stiut
Efectele miraculoase ale ceaiului de cozi de cirese! Pana acum nu s-a stiut

Infectiile urinare, dar si alte probleme de sanatate se pot ameliora daca urmezi cure prelungite cu un remediu luat din natura: cozile de cirese.

Fitoterapeutii recomanda ceaiurile din cozi de cirese pentru efectele sale diuretice, ajutand astfel in tratarea mai multor boli. Printre bolile care pot fi tratate cu ceai sau decoct de cozi de cirese se numara infectiile urinare, uretritele si nefrita.

Prepara un decoct din 40 de cozi de cirese in 500 ml de apa fiarta timp de 10 minute. Da deoparte 20-25 de minute si bea timp de 2 saptamani.

Poti consuma acest decoct si in cazul durerilor la nivelul rinichilor sau al colicilor renale si microlitiazelor (nisip la rinichi).

Sursa: clicksanatate.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies