Acest remediu vechi previne cancerul, virusul HIV, diabetul si multe alte boli

Acest remediu vechi previne cancerul, virusul HIV, diabetul si multe alte boli
Acest remediu vechi previne cancerul, virusul HIV, diabetul si multe alte boli

Cercetatorii au descoperit un ingredient vechi care este in stare sa distruga celulele canceroase si previn aparitia acestora.

Uleiul din seminte de chimen negru este ingredientul care face obiectul multor discutii. Acesta este foarte puternic si are efecte benefice care omoara celulele responsabile de aparitia cancerului de mai multe feluri: la ficat, de piele, pancreatic, de san, oase, colon si creier.

In cazul unei expuneri indelungate la radiatii, uleiul din seminte de chimen negru – Nigella sativa – poate fi extrem de benefic. Concluzia este ca acest ulei poate fi folosit pentru a preveni sau inhiba diferite boli grave despre care noi stim ca nu prea exista solutii.



In cazul in care ai cunostinte care sufera de boli grave, recomanda-le sa cerceteze efectele acestui ulei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa: houseofhealth.com



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies