Horoscop zilnic - 19 iunie: Gemenii trebuie sa asculte de instincte!

Horoscop zilnic - 19 iunie: Gemenii trebuie sa asculte de instincte!
Horoscop zilnic - 19 iunie: Gemenii trebuie sa asculte de instincte!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 19 iunie 2016.

Berbec

În zilele acestui weekend, dorinta de rafinare sufleteasca te insoteste frecvent. Calatoriile şi studiile sunt alte domenii de interes. Se recomanda prudenta in tot ce tine de relatia cu strainatatea, deoarece sunt pericole ascunse greu de estimat. Pe de alta parte plimbă-te în aer liber, meditează în locuri sfinte sau ascultă un concert de muzica. Daca ceilalti nu sunt de acord cu dispozitia ta, lasa-i in pace si urmeaza dorintele sufletului tau.



Taur

Chestiunile financiare privitoare la banii sau bunurile altora reprezintă teme importante pentru acest final de săptămână. Dorinta de a castiga mai mult te poate duce cu gandul la investitii sau afaceri riscante. Atentie ca la locul de munca ai foarte multa responsabilitate, iar banii proveniti din activitatea desfasurata aici sunt insuficienti. Totusi, o mana nevazuta te ajuta discret si sunt posibile castiguri sau recompense neasteptate.


Gemeni

Interesante zile la sfârştiul acestei săptămâni vizavi de relatii parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata, partenerii de afaceri sau colaboratorii. Se pare ca in ultimul timp eforturile tale au fost indreptate catre alte zone ale vietii cotidiene, neglijând astfel rolul tău intr-o colaborare sau, în functie de caz, in relatia de cuplu. Reprosurile primite de la ceilalti sunt fondate si ar trebui sa le iei în considerare.


Rac

Chiar dacă este weekend eşti tentat să-ţi continui activitatile profesionale sau să te afunzi în cele domestice. Vei reusi sa te descurci foarte bine, însă cu eforturi destul de mari. Sigur ca se poate ca ceilalti sa nu vada cu ochi buni cheful tau, dar treci peste remarcile lor. Pe de alta parte, sanatatea este destul de incercata. Recomandabil este sa faci doar treburile uşoare şi cele care îţi fac cu adevărat plăcere.


Leu

Relatiile sentimentale si cele cu copiii alcatuiesc subiectul principal al weekend-ului. Exista anumite lucruri care îţi displac in aceste tipuri de relatii, însă s-ar putea să fii subiectiv. Persoana iubita nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu, copiii fac năzbâtii, iar tu ai dori sa îi pui la punct pe toti. Detaşează-te de problemele celorlalti si lasa emotivitatea deoparte. Ar fi bine să îţi îndrepţi atenţia către un hobby sau să încerci să-ţi găseşti unul.


Fecioara

Finalul acestei săptămâni este potrivit activităţilor domestice şi relaţionării cu rudele. S-ar putea să ţi se ceară sfaturi sau sprijin material pentru cineva drag aflat în nevoie. Indicat este sa fii prudent şi prezent în segmentul familial, deoarece există neplaceri ascunse greu de controlat. Chiar daca apar discutii contradictorii cu ceilalti, legate in mod special de bunurile familiale sau de mutarea într-o altă locaţie, nu este momentul marilor decizii.


Balanta

Activităţile de bază ale acestui final de săptămână sunt călătoriile pe distanţe scurte şi relaţionarea cu persoanele din anturajul apropiat. Intalnirile cu rudele sau prietenii pot fi frecvente. Vei afla informaţii diverse din multe domenii de activitate, insa nu asculta chiar tot ce ti se spune. Ar fi bine să te îndepărtezi de oamenii care povestesc numai subiect de cancan. Pe de altă parte, ocupă-te şi de rafinarea mentalului tău, abordând subiecte filozofice.
 

Scorpion

Sfârşitul acestei săptămâni aduce în atenţie segmentul financiar de la locul de muncă. Se conturează un final de etapă de câştig din activităţile profesionale, de aceea este bine să îţi revizuieşti planurile de cheltuieli şi economii. Sunt posibile cheltuieli neaşteptate, fie pentru îngrijirea propriei tale sănătăţi, fie pentru a ajuta pe cineva drag aflat la necaz. Dozează-ţi eforturile şi ai mai multă grijă de tine şi cele necesare ţie.

Sagetator

Zile foarte bune, la finalul acestei săptămâni, de a te ocupa de propria fiinţă. Chiar dacă starea sănătăţii este fluctuantă, cu puţin efort şi bunăvoinţă poţi depăşi orice neplăcere. Evită consultaţiile şi analizele medicale, pe cât posibil! Tentaţi a de oferi vorbe nu prea dulci celor din jur te poate duce spre destrămarea unor situaţii şi relaţii bune. Pe de alta parte ai grija la prieteni. Poate de unii ar trebui sa te debarasezi, deoarece îţi incurca mult drumul.

Capricorn

Discreţia, odihna, plimbările uşoare în aer liber, meditaţiile în locuri sfinte te ajută mult la sfârşitul acestei săptămâni. S-ar putea să nu ai chef de nimeni si nimc, astfel ca recomandabil este sa faci doar treburile de rutina. Sanatatea este destul de incercata, insa evita pe cat posibil, consultatiile sau dialogurile medicale. Bazeaza-te doar pe tine insuti, deoarece toate tipurile de relaţii sunt într-un con de umbră.

Varsator

Prietenii şi proiectele de anvergură in care esti implicat sau vrei sa te implici reprezintă subiecte de reflecţie la finalul acestei săptămâni. Exista unele aspecte neplacute legate de toate acestea, ce ies la iveala acum. Unii prieteni sunt falşi sau un proiect la care lucrezi demult nu merge aşa cum vrei tu. Pe de alta parte, bine ar fi sa extragi doar partea frumoasă şi utilă a situaţiilor, deoarece cu siguranţă sunt si lucruri bune sau elemente de progres.

Pesti

Este bine ca la finalul acestei săptămâni să pui la punct unele aspecte profesionale şi de imagine în ochii celorlalţi. Se pare ca la un moment dat ai neglijat aceste capitole, sefii si colegii au observat si acum îţi vor cere socoteală. Cu toate ca ai realizat si lucruri bune este loc pentru altele şi mai bune. Susţinere divina ai din belsug. Spune ferm ce ai de spus, asuma-ti responsabilitatea celor petrecute si alcatuieste-ti un plan de imbunatatire a situatiei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies