Dupa ce vei citi asta, iti vei schimba modul cum vei privi untul de arahide

Dupa ce vei citi asta, iti vei schimba modul cum vei privi untul de arahide
Dupa ce vei citi asta, iti vei schimba modul cum vei privi untul de arahide

Untul de arahide este un aliment sanatos si hranitor, dar stiai ca poate fi si in alte scopuri decat cel alimentar? Afla in continuare ce alte lucruri poate face.

Zgarieturile si defectiunile mici de pe suprafetele din lemn furniruit pot fi si ele reparate cu unt de arahide. Acopera-le cu un strat subtire de produs, lasa-l sa actioneze cam o ora, dupa care sterge lemnul cu o carpa moale din bumbac.

Reziduurile lasate de etichetele adezive pe produsele noi sunt foarte greu de indepartat chiar si prin frecare. Ei bine, cu unt de arahide le poti indeparta rapid si fara efort!

Ultimul truc nu suna tocmai tentant, dar se para ca ajuta...

Daca ai parul uscat si deteriorat, poti folosi putin unt de arahide pe post de balsam! Uleiurile naturale continute fac adevarate minuni in aceasta privinta, redandu-i parului stralucirea si conferindu-i o textura sanatoasa. Doar ai grija sa te samponezi bine dupa folosire!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies