Jocul care iti pune mintea la incercare! Stii sa-l rezolvi?

Jocul care iti pune mintea la incercare! Stii sa-l rezolvi?
Jocul care iti pune mintea la incercare! Stii sa-l rezolvi?

Raspunsul la intrebare este mai usor decat pare. Crezii ca il stii?

 

Colectionarul nerecunoscator
Un colectionar de arta, foarte bogat, si-a planificat o calatorie cu avionul in strainatate pentru o licitatie foarte importanta. Chiar in dimineata zilei plecarii, cu cateva ore inainte de zbor, paznicul sau de noapte i-l suna si-i spune ca in timpul noptii precedente a avut un vis urat. Avionul pe care-l va lua colectionarul se va prabusi si toti pasagerii vor muri.
Colectionarul incearca sa-l linisteasca, dar el insista asupra faptului ca visul parea foarte real si in cele din urma ajunge sa-l convinga pe colectionar sa-si anuleze zborul. Intr-adevar, cateva ore mai tarziu, avionul se prabuseste. Colectorul devine nervos, isi cheama paznicul si ii spune: “Sunt foarte recunoscator pentru ca mi-ai salvat viata, dar ma tem ca esti concediat!”
De ce l-a concediat colectionarul pe paznic?

Colectionarul nerecunoscator

Un colectionar de arta, foarte bogat, si-a planificat o calatorie cu avionul in strainatate pentru o licitatie foarte importanta.

Chiar in dimineata zilei plecarii, cu cateva ore inainte de zbor, paznicul sau de noapte i-l suna si-i spune ca in timpul noptii precedente a avut un vis urat. Avionul pe care-l va lua colectionarul se va prabusi si toti pasagerii vor muri. Colectionarul incearca sa-l linisteasca, dar el insista asupra faptului ca visul parea foarte real si in cele din urma ajunge sa-l convinga pe colectionar sa-si anuleze zborul.
Intr-adevar, cateva ore mai tarziu, avionul se prabuseste. Colectorul devine nervos, isi cheama paznicul si ii spune: “Sunt foarte recunoscator pentru ca mi-ai salvat viata, dar ma tem ca esti concediat!”

De ce l-a concediat colectionarul pe paznic?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies