Culoarea lenjeriei intime afecteaza starea de spirit

Culoarea lenjeriei intime afecteaza starea de spirit
Culoarea lenjeriei intime afecteaza starea de spirit

Potrivit analistului in efectul culorilor - Anjel Obryant, nuanta lenjeriei intime joaca un rol important in modul in care te simti.

Aceasta este de parere ca diferentele de nuante iti pot schimba viata si spune ca "fiecare culoare vibreaza in mod diferit”. Daca ai momente in care te simti neatragatoare si lipsita de energie, unul dintre motive poate fi culoarea lenjeriei intime. Desi suna ciudat, este vorba despre cum vibreaza intreaga fiinta ca raspuns la culorile pe care le porti. Potrivit analistului de culoare Anjel Obryant.

"Fiecare culoare vibreaza in mod diferit.

Nu conteaza daca se vede in exterior sau nu, este la nivel de perceptie, iti trece prin tot corpul  si ajunge in creier." Nu exista nicio indoialaa ca o noua lenjerie de corp super sexy are puterea de a te face sa te simti cu adevarat sigura pe tine. Conform specialistului, aceste lucruri, aparent neimportante, sunt mai mult decat o simpla piesa vestimentara. Ca sa ne lamureasca de ce culoarea lenjeriei intime este importanta, Anjel Obryant spune ca chakra de baza a unei persoane (unul dintre centrele energetice ale corpului) se afla in zona abdomenului inferior, pe linia de baza a
lenjeriei intime. Culoarea de care ar trebui sa te feresti este negrul.

„Culorile lenjeriei trebuie sa fie pozitie. Negru este cea mai sexy culoarea a lenjeriei de corp, dar nu este benefica pentru nivelul de energie."  a spus Obryant. Conform specilaistului, cea mai buna culoare pentru femei este albastrul simplu, in timp ce pentru barbati, nuanta benefica este bleumarinul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: Daily Mail



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies