Horoscop zilnic - 1 iulie: Taurii sunt irascibili in prima zi din luna lui cuptor!

Horoscop zilnic - 1 iulie: Taurii sunt irascibili in prima zi din luna lui cuptor!
Horoscop zilnic - 1 iulie: Taurii sunt irascibili in prima zi din luna lui cuptor!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 1 iulie 2016.

Berbec

Zilele acestea, intre cheltuielile necesare si bugetul disponibil exista o mare discrepanta. De la serviciu poti primi ceva bani, dar nici pe departe nu te satisfac. Austeritatea, calculele riguroase legate de finanţe sunt aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere. In a doua parte a zilei, cauta informatiile de care ai nevoie, intreaba oamenii potriviti, cere! Te vei descurca onorabil, mai ales cu sprijinul familiei.



Taur

Ar fi minunat sa te ocupi doar de tine si de treburile tale. Traseaza-ti planuri noi de viitor, imbunatateste-ti infatisarea, relatiile cu ceilalti si renunta la idei, obiceiuri sau atitudini toxice. Persoana iubita, copiii sau prietenii alaturi de care impartasesti un hobby te pot ajuta mult si bine. Evita cheltuielile hazardate in a doua parte a zilei.

Gemeni

Prima parte a zilei te indeamna sa fii rezervat si sa iei lucrurile mai usor. 
In a doua parte a zilei, Luna se va muta in semnul tau zodiacal si vei avea mai multa energie sa faci ce ti-ai propus. Totusi, evita graba, precipitarea si concluziile pripite mai ales daca e vorba de viitorul tau. E o zi in care se pot rezolva multe, cu conditia sa fii constient de fiecare cuvant pe care il spui si sa dai dovada de intelepciune.

Rac

Relatiile cu prietenii sunt importante.
Dialogurile cu aceste persoane, in prima parte a zilei, iti pot oferi solutii viabile la problemele intampinate in domeniul socio-profesional. Poate ca iti va displacea ceea ce auzi sau indemnurile primite, insa lasa emotivitatea si subiectivismul deoparte. Chiar ai nevoie de pareri diferite de ale tale. Dupa pranz, ai face bine sa fii cat mai dicret si sa petreci timp in spatiul tau de siguranta si intimitate.

Leu

In prima parte a zilei, te preocupa relatia cu persoane autoritare si consolidarea pozitiei profesionale.
Ai sanse sa imbunatatesti ceva in acest sens. In a doua parte a zilei, esti inconjurat de multa lume, in special de prieteni. Auditoriul iti va urmari fiecare gest si cuvant, asa incat fii prudent. Unii te vor considera drept model demn de urmat. Altii vor fi mai reticenti si se vor stradui sa darame argumentele tale. Tu doar urmeaza-ti inima si fii cine esti.

Fecioara

O zi buna pentru a te ocupa de rafinarea sufletului tau.
Citeste, invata, propune-ti cursuri de perfectionare sau macar un program individual de studiu si documentare. De asemenea, relatiile cu strainatatea sunt bine aspectate. Fie ca este vorba despre calatorii indepartate, fie despre a lua legatura cu cineva din afara tarii, toate iti vor face placere si iti vor aduce beneficii la momentul potrivit.

Balanta

Capitolul financiar este tema principala a acestei dimineti In primul rand este vorba despre datoriile si cheltuielile comune cu partenerul de viata, rudele sau colegii de serviciu.
Chiar daca traversezi o perioada austera din punct de vedere financiar, intr-un fel minunat, mana divina te ajuta din umbra. Rezuma-te la cheltuielile strict necesare si priveste doar partea plina a paharului. Vei gasi solutii bune.

Scorpion

Este rost de schimbari in relatiile parteneriale. Bine ar fi sa fii realist si sa studiezi atent ceea ce se petrece, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale.
Unde simti ca lucrurile s-au impotmolit alcatuieste un plan de remediere a situatiei. Insa, daca simti ca ar trebui finalizate unele relatii actioneaza in consecinta.

Sagetator

Sanatatea este deficitara, fiind indicat sa te odihnesti mai mult in zilele care urmeaza. Din zona profesionala si dinspre partener iti vin tot soiul de provocari, dar evita-le cu diplomatie. Ai fi tentat sa muncesti prea mult si astfel organismul va da semne vizibile de oboseală. Ingrijeste-te mai mult si abordeaza cu rabdare si intelepciune, orice disensiuni in relatiile tale.

Capricorn

Dorinta de a te pune in valoare atat fata de tine insuti cat si fata de ceilalti este la cote mari. Indiferent de metodele si mijloacele alese vei primi confirmari serioase din partea celorlalti ca esti un om valoros si de folos pentru toti cei dragi si apropiati. Activitatile recreative impreuna cu copiii sau cu persoana iubita sunt cele mai indicate. La locul de munca, fii pregatit sa te confrunti cu tensiuni care au rolul de a aduce progres.

Varsator

Gospodaria si relatiile cu membrii familiei sunt domeniile care iti solicita atat prezenta, cat si ajutorul. Sunt momente bune pentru a pune la punct chestiuni patrimoniale care vizeaza cheltuieli comune cu rudele. In a doua parte a zilei, Luna se muta in Gemeni si te poate distrage de la ceea ce ti-ai propus sa faci la acest final de saptamana. Fii flexibil si reformuleaza-ti planurile.

Pesti

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine sa fii retinut la vorba, deoarece subiectivismul este accentuat. De asemenea evita promisiunile sau implicarea in treburile altora, deoarece este dificil sa ii sustii. Partenerul de viata sau un colaborator profesional iti poate oferi sfaturi bune vizavi de problemele de la serviciu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies