Cum sa scapi de 7 kilograme de grasime abdominala in doar o luna

Cum sa scapi de 7 kilograme de grasime abdominala in doar o luna
Cum sa scapi de 7 kilograme de grasime abdominala in doar o luna

Sindromul intestinului lenes este adesea responsabil pentru grasimea abdominala, deoarece inhiba procesul de ardere a grasimilor si nu permite eliminarea toxinelor din organism.

Dar, conform nutritionistilor, exista o metoda pe care o poti folosi ca sa scapi de aceasta problema. Solutia este o formula pe care trebuie s-o inlocuiesti cu micul dejun. Aceasta bautura se prepara in cateva minute si te scapa de 7 kilograme intr-o luna. Important este ca vei incepe sa slabesti din grasimea abdominala, lucru care se intampla foarte greu cand tii o dieta normala.

Reteta este simpla:

Se toarna 100 ml de apa clocotita peste sase prune uscate.

Se lasa timp de 10 minute.

Intr-un castron se pun doua linguri de fulgi de ovaz, o lingurita de seminte de in macinate si o lingura cacao. Se taie prunele puse la inmuiat si se adauga in compozitie. Se adauga 300 ml de chefir, se amesteca bine si se lasa peste noapte la frigider.

In fiecare dimineata, pe stomacul gol, se consuma un pahar din aceasta compozitie.
Este un mic dejun consistent si delicios, nu mai este nevoie sa mananci si altceva. Pe langa faptul ca vei scapa de grasimea abdominala, sanatatea se va imbunatati, iar parul si unghiile tale vor fi mai rezistente.

Sursa: healthyfoodteam.com

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies