3 remedii naturiste rapide in caz de intepaturi, ciupituri, muscaturi

3 remedii naturiste rapide in caz de intepaturi, ciupituri, muscaturi
3 remedii naturiste rapide in caz de intepaturi, ciupituri, muscaturi

Viespi, albine, muste, capuse, tantari si alte insecte, cu toate ne putem intalni la o iesire in aer liber. Daca nu reusesti sa eviti aceste pericole ale verii este bine sa ai la indemana cateva remedii naturiste pentru a reduce simptomele neplacute cauzate de intepaturi, ciupituri sau muscaturi.

Ovazul pentru intepaturile de tantari
Tantarii sunt principalii dusmani ai verii. Invazia lor nu poate fi blocata complet, dar efectele pot fi diminuate. Ovazul ajuta la calmarea si reducerea inflamatiei provocate de intepaturi. Daca in mod normal leziunile dispar cam intr-o saptamana, cu ajutorul bailor cu ovaz, acestea se vindeca in 2-3 zile.

Aspirina pentru muscatura de capusa
Capusele sunt unele dintre insectele periculoase.

Pielea este cea afectata pentru ca acestea sug sangele provocand leziuni. Primul pas este sa incerci sa desprinzi capusa de piele. Nu va fi deloc confortabil.

Amoniacul pentru intepaturile de furnica
Prin intepaturi, furnicile, secreta un venin care formeaza o reactie a pielii de culoare rosiatica, pentru ca mai apoi sa apara senzatia de arsura si prurit. Pentru a calma simptomele pune putin amoniac pe muscatura, lasa 30 de secunde si apoi clateste zona.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa: copilul.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies