Pizza cu blat de dovlecel este o reteta rapida, de vara! Se face usor si este absolut delicioasa!
Ingrediente:
Pentru crusta:
1 ou mai mare
2 dovlecei potriviti
cca 100 gr faina alba
cca 320 gr parmezan sau mozzarella
sare
Pentru topping:
ingredientele preferate
Mod de preparare:
1. Spala dovleceii si da-i pe razatoare. Stoarce-i bine de zeama.
2. Pune sare pe dovlecei si lasa-i deoparte vreo ora.
3. Amesteca toate ingredientele pentru crusta.
4. Tapeteaza o tava rotunda cu hartie de copt, pune compozitia in ea, intinde-o uniform si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru maxim 25 de minute.
5. Scoate tava, pune ingredientele de la topping peste crusta si baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru maxim 15 minute.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Sursa: culinar.bzi.ro