Top 4 zodii care te judeca gresit aproape de fiecare data

Top 4 zodii care te judeca gresit aproape de fiecare data
Top 4 zodii care te judeca gresit aproape de fiecare data

Aceste patru zodii gandesc diferit, eu prejudecati si pun mereu in fata raul. Iata un top cu nativii care te judeca gresit mai tot timpul.

LOCUL 4: CAPRICORN

Capricornul are prejudecati foarte mari cand intra in contact cu cineva. Acest nativ te scaneaza din prima, iar prima sa impresie nu este tot timpul una placuta. Tinde sa te judece aspru si chiar sa iti sugereze cum ar fi trebuit sa te porti in anumite situatii dificile prin care ai trecut.

LOCUL 3: PESTI


Nativul nascut in zodia Pesti tinde sa te judece din cauza ultrasensibilitatii sale.

Acest nativ se teme de oameni si nu are incredere in ei. O glumita inofensiva pe care o faci poate fi interpretata imediat de catre acesta.

LOCUL 2: BALANTA


Balanta va sti intotdeauna ce e mai bine pentru tine, chiar daca nu se afla in situatia ta. Daca nu faci ca acest nativ evident ca te va judeca fara nicio pauza de gandire. Cantareste cat cantareste si ajunge la concluzia ca tot ca ea este cel mai bine.


LOCUL 1: SAGETATOR


Acest nativ te judeca cel mai aspru din toate semnele zodiacale, dar ai mare noroc cu el. Isi da seama repede ca a gresit si isi va cere scuze fara nicio problema. Totusi, reactia sa poate fi una greu de suportat mai ales daca nu esti obisnuit cu pornirile sale vulcanice.

Sursa: Revista Teo

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies