Invataturile Babei Vanga - Ce cadouri sa refuzi intotdeauna si de ce!

Invataturile Babei Vanga - Ce cadouri sa refuzi intotdeauna si de ce!
Invataturile Babei Vanga - Ce cadouri sa refuzi intotdeauna si de ce!

In lista de mai jos vei regasi cateva elemente pe care, de azi inainte, va trebui sa le refuzi in a le primi cadou intrucat pot aduce nenorociri!

"De unele cadouri trebuie sa te bucuri insa de altele trebuie sa scapi!" spunea Vanga.

Oglinda

Stim cu totii ca oglinda este un obiect misterios si ca poate aduce ghinion atunci cand se sparge. Pe langa aceasta se spune ca atunci cand este primita cadou, oglinda iti poate lua frumusetea, tineretea si vitalitatea. De aceea este bine sa eviti sa primesti aceste cadouri, mai ales oglinzile vechi.



Ceasul

Ceasul este cel care masoara timpul. Oricat am incerca, la un moment dat, cesul se va opri. Fie ca nu mai are baterie, fie ca se strica....cert este ca se va opri. Pentru ca viata ta sa nu se opreasca in loc, cel mai bine ar fi sa-i dai celui care ti-a facut cadou un ceas, cateva monenede si astfel ghinionul se va risipi.


Manusile


De foarte multe ori manusile sunt implicate in foarte multe ritualuri magice, care vizeaza schimbarea personalitatii. In cazul in care primesti cadou manusi, cel mai bine ar fi sa faci schimb cu alta persoana, astfel ghinionul te va ocoli.

Portofel


Daca primesti cadou un portofel gol, cu siguranta vei pierde si norocul la bani. Pe viitor, cel mai bine ar fi, daca vei face si tu cadou un portofel, sa pui in el un banut.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie și de ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies