Uita de durerile menstruale! S-au inventat "tampoane" pe baza de canabis

Uita de durerile menstruale! S-au inventat
Uita de durerile menstruale! S-au inventat "tampoane" pe baza de canabis

Daca vrei sa scapi de neplacutele dureri menstruale, stiinta iti vine in ajutor, deoarece s-au inventat tampoanele cu canabis.

Un nou produs pentru ameliorarea durerilor, care se adreseaza femeilor care se tot plang de crampe in perioada menstruatiei, va fi in curand disponibil in Statele Unite ale Americii. Este vorba de "tampoane cu canabis". Din pacate, inca nu se stie cand va fi disponibil un astfel de produs medicamentos in farmaciile din tara noastra.

Ca sa intelegi mai bine despre ce este vora, retinca ca nu sunt de fapt tampoane vaginale, ci sunt "supozitoare vaginale pe baza de canabis".

Sunt supozitoare in forma de tampoane, dar nu au capacitatea absorbanta a produselor de igiena intima pentru femei de tipul tampoanelor vaginale.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies