Ce sanse ai sa ramai singura, in functie de zodie! Vezi daca esti pe lista celor care sufera din iubire

Ce sanse ai sa ramai singura, in functie de zodie! Vezi daca esti pe lista celor care sufera din iubire
Ce sanse ai sa ramai singura, in functie de zodie! Vezi daca esti pe lista celor care sufera din iubire

Cu totii avem de suferit din cauza iubirii. Mai nou, astrologii afirma ca succesul in dragoste tine si de semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

Berbec. Şansele ca un nativ al acestei zodii să fie părăsit sunt de 40%, în mare parte fiind vina partenerului, care este posibil să te înşele. Cu toate astea, nici tu nu eşti uşă de biserică, aşa că nu te mira când idila ta secretă va fi descoperită.

Taur. Pasional din fire, Taurul nu prea are obiceiul de a călca strâmb, aşa că despărţirea ar fi cauzată de infidelitatea celuilalt.

Şansele de a rămâne singur sunt în acest caz de 60%.

Gemeni. Despărţirea de partener în cazul Gemenilor ţine foarte mult de destin. Cu 50% şanse ca asta să se întâmple, separarea dintre acest nativ şi partenerul său ar sta la baza infidelităţii de ambele părţi, dar şi din cauza plictiselii ce ar putea dăuna relaţiei voastre.

Rac. Şansele ca un Rac să fie părăsit sunt puţin mai mari, de 60%.
Cele mai dese motive de despărţire? Racul s-ar putea plictisi de relaţia în care se află, ori nu va mai suporta gelozia partenerului de viaţă.

Leu. Aceşti nativi au şanse destul de mici de a se trezi cu bagajele făcute şi yala la uşă schimbată, de doar 20%. Dacă se va întâmpla asta va fi alegerea Leului, care fie a devenit prea gelos, fie şi-a pierdut apetitul sexual faţă de partener.


Fecioară. Şi aceşti nativi au şanse mici de a fi părăsiţi de către parteneri. Cu 35% şanse să se întâmple asta, cauza despărţiri ar fi certurile dese despre părinţii celui cu care locuieşti.

Balanţă. Nici Balanţa nu are motive prea mari de îngrijorare, cu 25% şanse de a se despărţi de partener. Dacă se va întâmpla asta va fi din cauza faptului că relaţia ar putea deveni una prea banală pentru jumătatea ei.


Scorpion. Acestor nativi li se vor da papucii rar, cu doar 15% şanse să se întâmple asta. Ce ar cauza despărţirea? O lipsă a apetitului sexual din partea celui cu care convieţuieşti.

Săgetător. 20% şanse sunt ca cei născuţi în această zodie să fie părăsiţi. Singurul motiv care ar duce la asta ar fi gelozia exagerată a Săgetătorului, pe care partenerul de viaţă nu o mai poate tolera.


Capricorn. Infidelitatea acestui nativ ar putea sta la baza unei despărţiri. Şansele ca asta să se şi întâmple sunt de 35%, spun astrologii.

Vărsător. Acest nativ nu prea are de ce să-şi facă griji. Are o relaţie stabilă şi sunt doar 10% şanse ca partenerul să-i dea papucii, asta doar în condiţiile în care ar călca strâmb.

Peşti. Aceşti nativi au ceva motive de îngrijorare.
Fie sunt infideli, fie descoperă că partenerul umblă din floare în floare, fie sunt foarte geloşi amândoi. Cert este că au 60% şanse să fie părăsiţi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies