Horoscop zilnic - 14 august 2016: Varsatorii trebuie sa se odihneasca

Horoscop zilnic - 14 august 2016: Varsatorii trebuie sa se odihneasca
Horoscop zilnic - 14 august 2016: Varsatorii trebuie sa se odihneasca

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 14 august 2016.

Berbec

Răzgândirile sunt frecvente la sfârşitul acestei săptămâni, de aceea ar fi bine să nu pui bază pe cele discutate sau parafate acum. Pentru că mentalul este foarte tensionat, te poţi relaxa cu ajutorul activităţilor culturale sau cu dialoguri amicale împreună cu cei dragi. Duminică apar veşti despre o călătorie îndepărtată, dar şi despre chestiuni profesionale.  

Taur

Trenează chestiuni financiare şi materiale comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii în acest weekend.

Planifică atent bugetul de venituri şi cheltuilei, însă nu te lăsa sedus de vorbele şi gesturile aparent meiroase ale celorlalţi. Cheltuieşi mulţi bani pentru alţii în dauna celor necesare ţie. Duminică relaxează-te cu o piesă de teatru, un film sau plimbare în aer liber.

Gemeni

Finalul acestei săptămâni aduce răscoliri în plan partenerial, de aceea fii prudent şi prezent atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile de colaborare profesională.
Primeşti susţinere din partea membrilor familiei, astfel că ascultă sfaturile şi îndrumările lor. Duminică vor interveni cheltuieli şi discuţii despre bani şi bunuri comune.

Rac

Chiar dacă ai multe treburi de rezolvat, în acest weekend, atât la serviciu, cât şi acasă ar fi bine să-ţi selectezi priorităţile şi să te ocupi, eventul cu ajutor din partea celorlalţi, numai de acestea. Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, însă pe cât posibil evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.
Duminică se întrezăresc activităţi parteneriale.

Leu

Răscolirile sentimentale sunt accentuate la sfârşitul acestei săptămâni, de aceea fii prudent şi evită exagerările. Iubirea şi implicaţiile ei capătă alte conotaţii pentru tine, însă procesul acesta de transformare şi reorganizare a capitolului amoros este lung, anevoios, dar eliberator. Dumincă sunt posibile neplăceri legate de sănătate. Odihneşte-te mult!

Fecioara

Este forfotă în plan domestic la sfârşitul acestei săptămâni.
Poate fi vorba atât despre discuţii aprinse cu membrii familiei sau cu rudele, cât şi despre pornirea unor activităţi gospodăreşti de anvergură. Fii prudent şi evită conflictele cu ceilalţi! Duminică este rost de distracţii, relaxări în natură şi niscai veselie. Ai încredere că totul va fi bine!

Balanta

Foarte animate sunt relaţiile cu anturajul apropiat la sfârşitul acestei săpătmâni. Dialoguri multiple, întâlniri, călătorii pe distanţe scurte, toate se amestecă într-un carusel greu de oprit.
Păstrează o anumită distanţă faţă de toată lumea, pentru că există riscul să apară neplăceri serioase. Duminică ai nevoie de liniştea şi confortul casei.

Scorpion

Nemulţumirile privitoare la bugetul de venituri şi cheltuilei sunt mari, dar vei continua să cheltuieşti poate chiar mai mult decât îţi planifici în zilele acestui final de săptămână. Pe lângă cheltuielile tale personale pot interveni cheltuieli pentru prieteni sau colegii de mună.
Prudenţă şi discernământ! Duminică este rost de plimbări şi conversaţii.

Sagetator

Controlează-ţi reacţiile şi cultivă atitudini binevoitoare la sfârşitul acestei săptămâni. Există o predispoziţie de a căuta nod în papură la orice, aspect foarte dăunător relaţiilor şi situaţiilor în care eşti implicat. Totul depinde numai de tine şi de felul în care îţi gestionezi viaţa. Duminică apar cheltuieli neprevăzute, fie pentru traiul cotidian, fie pentru mofturi şi cadouri. 
 

Capricorn

Oboseala îşi va spune cuvântul la sfârşitul acestei săptămâni, de aceea organizează-ţi activităţile astfel încât să ai timp suficient pentru tine şi gândurile tale. Sunt momente bune pentru a regândi unele situaţii în care eşti implicat. Duminică ţi-ar prinde bine plimbări în aer liber, odihnă şi dialoguri plăcute cu cei dragi.

Varsator

Foarte dinamice sunt relaţiile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Fereşte-te de a sta prea mult în compania lor şi de a le povesti prea multe despre tine şi intenţiile tale. Traversăm o perioadă în care ar fi bine să-ţi revizuieşti concepţiile şi atitudina faţă de prietenie şi implicaţiile ei. Duminică, retrage-te în locuri liniştite şi încârcate de energie pozitivă.

Pesti

Weekend-ul poate aduce invitaţii de a participa la evenimente de anvergură, atât în plan socio-profesional, cât şi plan familial împreună cu rudele. Se recomandă prudenţă, evitarea discuţiilor contradictorii şi a gesturilor nepotrivite. Există riscul de a-ţi fi deteriorate, atât imaginea publică cât şi poziţia în cadrul unui colectiv profesional. Duminică apar prietenii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies