Astia sunt cei mai inteligenti barbati in functie de zodie! Te joaca pe degete, dar te pot duce in Rai!

Astia sunt cei mai inteligenti barbati in functie de zodie! Te joaca pe degete, dar te pot duce in Rai!
Astia sunt cei mai inteligenti barbati in functie de zodie! Te joaca pe degete, dar te pot duce in Rai!

Crezi ca inteligenta unui barbat poate fi masurata in functie de zodia lui? Afla care sunt cei mai inteligenti barbati ai zodiacului!

 

Berbec
Berbecii sunt printre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Nu exceleaza in domeniul logicii, insa stiintele exacte cum ar fi matematica,sunt punctele lor forte. Gandesc practice si au un talent nativ de a gasi cele mai rapide si mai simple solutii pentru orice situatie ar intampina.
Cand este vorba de a impresiona o femeie, berbecul are metodele lui secrete prin care reuseste sa cucereasca inima oricarei femei.
Simtul umorului este unul dintre punctele forte ale unui berbec veritabil.
Rac
Racii dezvolta o inteligenta interpersonala cum nu mai intalnim la alti nativi ai zodiacului si nu putem trece cu vederea aceasta deosebita calitate a racilor. Barbatul rac te cucereste in primul rand prin simtul umorului si prin capacitatea lui de a te face sa te simti in largul tau.
Inteligenta lui te cucereste treptat si reuseste sa te prinda in mrejele lui din care nu vei vrea sa mai scapi niciodata.
Leu
Nu degeaba leii sunt liderii animalelor si nu degeaba cei nascuti in aceasta zodie sunt considerati lideri inascuti si unii dintre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Au capacitatea de a anticipa foarte bine reactiile celor din jur si actioneaza in consecinta.
Datorita acestor calitati, leii sunt foarte buni organizatori, lideri de succes si parteneri de viata extraordinari.
Balanta
Balantele au o abilitate foarte bine dezvoltata de a empatiza cu cei din jur cu o usurinta si o naturalete iesita din comun. Stiu sa foloseasca bine cuvintele si manipuleaza foarte usor pe cale verbala, atat de usor incat cei manipulati nici nu isi dau seama.
Barbatul balanta este diplomat, inteligent si galant, caracteristici cu care cucereste usor inima oricarei femei ce apreciaza aceste calitati din ce in ce mai rar intalnite.
Sursa

Berbec

Berbecii sunt printre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Nu exceleaza in domeniul logicii, insa stiintele exacte cum ar fi matematica,sunt punctele lor forte. Gandesc practice si au un talent nativ de a gasi cele mai rapide si mai simple solutii pentru orice situatie ar intampina.Cand

este vorba de a impresiona o femeie, berbecul are metodele lui secrete prin care reuseste sa cucereasca inima oricarei femei. Simtul umorului este unul dintre punctele forte ale unui berbec veritabil.

Rac

Racii dezvolta o inteligenta interpersonala cum nu mai intalnim la alti nativi ai zodiacului si nu putem trece cu vederea aceasta deosebita calitate a racilor. Barbatul rac te cucereste in primul rand prin simtul umorului si prin capacitatea lui de a te face sa te simti in largul tau.Inteligenta
lui te cucereste treptat si reuseste sa te prinda in mrejele lui din care nu vei vrea sa mai scapi niciodata.

Leu

Nu degeaba leii sunt liderii animalelor si nu degeaba cei nascuti in aceasta zodie sunt considerati lideri inascuti si unii dintre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Au capacitatea de a anticipa foarte bine reactiile celor din jur si actioneaza in consecinta.Datorita acestor calitati, leii sunt foarte buni organizatori, lideri de succes si parteneri de viata extraordinari.


Balanta

Balantele au o abilitate foarte bine dezvoltata de a empatiza cu cei din jur cu o usurinta si o naturalete iesita din comun. Stiu sa foloseasca bine cuvintele si manipuleaza foarte usor pe cale verbala, atat de usor incat cei manipulati nici nu isi dau seama.Barbatul balanta este diplomat, inteligent si galant, caracteristici cu care cucereste usor inima oricarei femei ce apreciaza aceste calitati din ce in ce mai rar intalnite.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies