Aceasta reteta simpla se face simplu si nici nu contine foarte multe calorii.
Ingrediente
1 bucata (20-25 de cm) de pandispan sau chec
250 de g de crema de branza moale
1 ceasca de zahar
250 de g frisca batuta, rece
1 kg de capsuni taiate felii
glazura de capsuni
Mod de preparare
Faramiteaza checul sau pandispanul.
Amesteca crema de branza cu zaharul pana devin o pasta pufoasa si zaharul se topeste. Apoi, adauga-l in frisca.
Presara uniform firimiturile de chec intr-o tava rotunda de marime medie (acestea formeaza un fel de blat). Apoi toarna si intinde usor crema formata din branza si smantana.
Intr-un bol separat amesteca capsunile feliate cu glazura, pana cand aceasta din urma acopera bucatile de capsuni. Apoi, aranjeaza-le frumos peste crema de branza din tava.
Lasa prajitura 2 ore la rece inainte de a o servi.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro