5 reguli de baza pentru un abdomen plat

5 reguli de baza pentru un abdomen plat
5 reguli de baza pentru un abdomen plat

Vrei sa ai un abdomen plat? Atunci trebuie sa urmezi cu sfintenie aceste cinci reguli de baza.

1. Fara prajeli
Prajelile n-au ce cauta în viata ta daca-ti doresti un abdomen demn de un model de fitness. si asta pentru ca pana si cea mai sanatoasa si dietetica mancare, prin prajire, mai ales în uleiuri nepotrivite, se îmbogateste în grasimi nesanatoase si îsi mareste exponential numarul de calorii. De exemplu, un cartof fiert sau copt, apoi racit, este ideal în cura de slabire, pentru ca are în jur de 80 de kcal la 100 de grame, si te mai si ajuta la cresterea masei musculare, prajit ajunge la 400 de kcal/100 g, nu mai creste

nicio masa musculara ci stratul de sunca, prin aportul de grasimi proaste.

2. Micul dejun e sfant
Este cea mai importanta masa a zilei si trebuie sa fie si cea mai bogata pentru ca este esential sa-i dai organismului combustibil în acea parte a zilei în care este cel mai activ.
Înfometarea este cea mai mare greseala pentru ca va duce la încetinirea proceselor metabolice, formarea de depozite de grasime pentru ca organismul va reactiona la atacul la care este supus si-si va face provizii plus ca energia de care are nevoie si-o va lua
prin arderea masei musculare, tocmai cea care consuma, de altfel, mai multe calorii. Asa ajungi sa fii slabanog(oaga) cu burta si cu numeroase dezechilibre.

3. Program regulat de mese

Adica 3 mese principale si 2 gustari, micul dejun fiind cea mai bogata dintre ele. Isi va regla metabolismul, vei manca fix atunci cand organismul este la activitatea maxima, deci nu te vei îngrasa, si, per total, neînfulecand pe baza de foame de lup, vei manca fix atat cat ai nevoie, nu mai mult.


4. Fara fast food, rontanele, bauturi carbogazoase si alcool
Adica fara calorii goale si grasimi nesanatoase. Decat sa mananci de dragul de a manca, mai bine faci ceva constructiv pentru corpul tau. Adica sa-i asiguri nutrientii de care are nevoie. Ceea ce mancarea de tip fast food, biscuitii, chipsurile, covrigeii si alte prostii nu fac.

5. Taie din dulciuri
Produsele de cofetarie, patiserie, bombonele, în general bombele de zahar rafinat, nu fac decat sa te îngrase, satisfactia este de scurta durata si-ti vor provoca si dependenta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies