Foarte tare! Cum slabesti cu ardei iute! Incearca metoda asta!

Foarte tare! Cum slabesti cu ardei iute! Incearca metoda asta!
Foarte tare! Cum slabesti cu ardei iute! Incearca metoda asta!

Capsaicina continuta de ardeiul iute este o substanta recunoscuta pentru proprietatea denumita generic "arderea grasimilor".

Pentru a scapa de kilogramele in plus, trebuie sa ne ajutam organismul sa isi accelereze procesele metabolice, deoarece un metabolism rapid duce la activarea termogenezei, iar prin termogeneza excesul de calorii este convertit in energie termica. Rezervele de lipide sunt cele mai importante surse de energie ale corpului, deci stimularea termogenezei va avea efecte asupra arderii depunerilor de grasimi. Unul dintre cele mai cunoscute alimente cu efect termogen este ardeiul iute.



Este demonstrat stiintific faptul ca substanta continuta de ardeiul iute, capsaicina, accelereaza metabolismul, declansând in mod natural termogeneza, adica transformarea grasimilor in energie utila, cu efecte directe in pierderea in greutate.

Pentru a acumula cantitatea optima de capsaicina, ar trebui sa consumam zilnic cantitati mari de ardei iute, insa stomacul nostru ar avea probabil de suferit. Solutia vine sub forma suplimentelor nutritive pe baza de ardei iute, care nu cauzeaza reactii iritative.


Intensificând acest proces metabolic eficient de ardere a grasimilor, capsaicina face posibila o slabire naturala, cu o multime de efecte benefice asupra intregului organism. Pe lânga faptul ca stimuleaza metabolismul si arde grasimile, suplimentul regleaza digestia, reduce pofta de mâncare si impiedica noi depuneri de grasime.

Desi nu necesita un regim alimentar strict, este important ca suplimentul nutritiv cu capsaicina sa fie asociat unui stil de viata sanatos, bazat pe alimentatie corecta si exercitiu fizic.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies