Horoscop zilnic - 10 septembrie: Capricornii au de trecut o cumpana

Horoscop zilnic - 10 septembrie: Capricornii au de trecut o cumpana
Horoscop zilnic - 10 septembrie: Capricornii au de trecut o cumpana

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 10 septembrie 2016.

Berbec

Socializarea este activitatea de bază din acest weekend. Discuţii cu persoane aflate în străinătate, planificarea unor călătorii de agrement, pentru studii sau pentru a lucra în ţări străine sunt aspectele care se evidenţiază în mod special. Sunt momente bune pentru rafinare mentală, sufletească, pentru a aborda altfel viaţa şi provocările ei.

Taur

Zilele acestui sfârşit de săptămână aduc gânduri neliniştitoare privitoare la bani, bunuri, moşteniri, partaje, câştiguri obţinute din colaborări.

Se pare că în ultima vreme, cei dragi şi apropiaţi au tot profitat de pe urma agoniselilor tale, aspect care nu mai poate fi tolerat în continuare. În spatele situaţiilor în care eşti implicat există scopuri nu tocmai favorabile ţie.

Gemeni

Discuţii aprinse, cu partenerul de viaţă, de afaceri sau colaboratorii pe tema banilor şi bunurilor comune, apar în acest weekend. Priveşte obiectiv la situaţiile în care te afli şi nu te lăsa impresionat de reprezentaţiile oferite de cei din jur.
Însă ia aminte la ce ţi se spune. Rezervă momente pentru odihnă şi detaşare de toate!

Rac

Ar fi bine să te ocupi de sănătate la finalul acestei săptămâni, chiar dacă ai multe şi mărunte treburi cotidiene de rezolvat. Cei apropiaţi te pot ajuta foarte bine, doar că trebuie să le accepţi sprijinul, ideile şi poate niscai toane. Duminică intervin activităţi comune cu partenerul de viaţă sau eşti solicitat într-o chestiune profesională.
Odihneşte-te mai mult!

Leu

Hobby-urile sunt cele mai indicate îndeletniciri în acest weekend. Oraginează-ţi programul astfel încât să-ţi rămână sufient timp şi resurse şi pentru o acţiune dragă sufletului tău. Tumultul din segmentul amoros, dialogurile aprinse cu persoana iubită sau copiii te pot destabiliza emoţional, apect total neindicat. Lasă evenimentele să-şi urmeze cursul firesc!

Fecioara

Este nevoie să te ocupi de casă, grădină şi de problemele membrilor familiei la sfârşitul acestei săptămâni.
Verifică sursele de foc şi de aer din spaţiul locativ, trasează un plan de îmbunătăţire a condiţiilor domestice, însă ţine cont şi de sfaturile membrilor familiei. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Duminică este rost de distracţii, dar nu forţa nota.

Balanta

Finalul săptămânii îţi aduce în preajmă prieteni, cunoştinţe, rude apropiate, fie că vin în vizită la tine, fie că mergi tu la ele sau călătoriţi împreună într-o excursie.
Se recomandă prudenţă, pentru că tensiunile existente între tine şi ceilalţi pot lua amploare şi declanşa conflicte pe termen lung. Duminică, bucură-te de ambianţa domestică şi de treburile aferente.

Scorpion

Weekend-ul aduce cheltuieli necesare traiului cotidian, dar şi informaţii privitoare la variante noi de îmbunătăţirea veniturilor din activitatea profesională. Temerile legate de bani şi bunuri sunt justificate, dar provocarea momentului constă a învăţa să ai încredere că Universul te sprijină necondiţionat, dar prin metodele şi mijloacele sale.


Sagetator

Dificil să-ţi intre cineva sau ceva în voie la sfârşitul acestei sptămâni. Numai tu îţi poţi gestiona stările de spirit şi reacţiile, astfel încât să iasă în evidenţă doar partea ta minunată din suflet. Alege să te implici în activitţi reconfortante, uşoare, alături de oameni dragi şi de încredere. Duminică apar cheltuieli diverse, dar fii cu băgare de seamă.

Capricorn

Finalul acestei săptămâni îţi aduce o mare dorinţă de schimbare pe toate planurile.
Totuşi, deocamdată gândeşte-te pe îndelete, vizualizează-te în situaţii şi relaţii fericite. Lasă acţiunea propriu-zisă pentru o altă perioadă favorabilă în acest sens. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber şi cultivă în permanenţă gândirea pozitivă.

Varsator

Sunt momente favorabile pentru a privi obiectiv la situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat. Sâmbătă este multă forfotă în preajma ta, însă duminică se lasă o linişte apăsătoare, ca şi cum ceva te presează să-ţi orientezi eforturile şi atenţia numai spre tine şi ale tale. Profită de energia acestor zile şi implică-te numai în acţiuni reconfortante.

Pesti

Sunt mulţi care doresc să se afle în preajma ta în acest weekend, dar nu toţi îţi sunt ţie de folos. Se pot ivi reuniuni de familie sau în mediul profesional în care activezi. Evită să vorbeşti prea mult! Unii te urmăresc atent, fiindu-le uşor să sesizeze fie lipsa controlului emoţional, fie superficialitatea afişată în cadrul discuţiilor importante.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cristina Șișcanu este total nemulțumită de toate lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă, în zilele noastre, pentru a avea succes. "Doamnelor, nu vi se pare că o femeie face prea multe lucruri? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies