Genial! Ce se intampla daca aplici gel de aloe vera in jurul ochilor

Genial! Ce se intampla daca aplici gel de aloe vera in jurul ochilor
Genial! Ce se intampla daca aplici gel de aloe vera in jurul ochilor

Aloe vera ramane unul dintre cele mai populare remedii naturale pentru diferite afectiuni ale pielii si un ajutor de nadejde in lupta cu ridurile.

Daca pielea ti-e uscata, poti folosi cu incredre aceasta planta, care hidrateaza perfect. Gelul de aloe vera accelereaza procesul de producere a colagenului, restabileste echilibrul PH-ului si reda elasticitatea pielii si previne aparitia ridurilor si a liniilor fine.

Persoanele care au probleme din cauza ridurilor pot folosi o crema hidratanta pe baza de aloe sau pot aplica in zona ochilor, de cateva ori pe saptamana, gelul extras de la o frunza.

Gelul pe baza de aloe vera este recomandat ca tratament adjuvant si persoanelor care au acnee.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa: houseofhealth.us



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Antoni și Criss, discuție în Casa Iubirii. Ce spune Rebecca despre discuția celor doi? „Acum o săptămână stătea în grădină și plângea că nu îl cred că are sentimente pentru mine.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies