Trucuri de machiaj perfecte daca porti ochelari de vedere

Trucuri de machiaj perfecte daca porti ochelari de vedere
Trucuri de machiaj perfecte daca porti ochelari de vedere

Atunci cand porti ochelari de vedere, acestia vor atrage atentia asupra fetei si ochilor tai, de aceea machiajul ar trebui sa fie perfect si bine definit.

Machiajul sprancenelor

Stilul ales pentru sprancene variaza in functie de marimea si formelor ochelarilor, precum si de grosimea si conturul sprancenelor. Daca ai sprancene subtiri in mod natural, le poti ingrosa cu un creion de sprancene intr-o culoare naturala. Daca porti ochelari de vedere cu rame mari, este recomandat sa eviti machiajul puternic al sprancenelor. Acelasi lucru este valabil si pentru persoanele cu parul deschis la culoare.

Nu este indicat sa completezi sprancenele cu o culoare care este prea intunecata sau care le face sa para prea stufoase.

Machiajul pleoapelor

Multe reviste de frumusete recomanda adesea asocierea ramelor indraznete cu un machiaj pentru ochi cu aspect natural, subtil. Insa acesta nu este singuurl truc pe care il poi folosi. Machiajul cu tus de ochi, genele bine definite si culorile fardurilor de pleoape care ies in evidenta pot merge perfect.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies