Interviu cu Aleena: “Imi doresc sa las ceva in urma, ceva frumos”! Afla totul despre artista!

Interviu cu Aleena: “Imi doresc sa las ceva in urma, ceva frumos”! Afla totul despre artista!
Interviu cu Aleena: “Imi doresc sa las ceva in urma, ceva frumos”! Afla totul despre artista!

Aleena este o artista care s-a lansat pe piata muzicala din Romania cu piesa “Mon Amour”. Am stat de vorba cu ea si am aflat mai multe.

1. Stim ca ai crescut in Belgia si ai facut muzica din copilarie? De ce ai ales sa canti in Romania?

Da, intr-adevar...ne-am mutat impreuna cu familia cand eu aveam 16 ani. A fost o perioada dificila aceasta schimbare, pentru ca nu este usor sa o iei de la capat, o noua viata, o noua limba, alta mentalitate, alta scoala. Dar am fost foarte uniti si asta ne-a dat forta sa mergem mereu inainte.

Am continuat si studiile muzicale, am urmat cursurile Conservatorului Regal si apoi Masteratul, obtinanad diploma de Master in anul 2013.

Ca fac muzica din copilarie, asa este, tatal meu imi spunea ca inca nu mergeam dar cantam (fredonam) tot ce insemna melodie. Era o emisiune la televizor si o fredonam mereu. Eu nu imi aduc aminte acest episod, dar sunt convinsa ca asa este. Cantam si dansam non stop.

Am cantat cu formatia tatalui meu la evenimente si in Belgia dupa ce am inceput sa ne adaptam noului sistem, am facut o formatie si cantam impreuna la evenimente.

De ce am ales Romania? Nu m-as fi gandit la Romania, dar la Master aveam un coleg din Romania care m-a auzit cantand si m-a intrebat daca as vrea sa incerc in Romania. Stiind ca piata muzicala din Belgia nu este la acelasi nivel cu cea din Romania, cel putin pe genul meu, am zis ca sa incerc.

Asa am inceput colaborarea cu producatorul Al Mike, cu care am scos primul single "Give you all". Asta este pe foarte foarte scurt drumul meu spre Romania.

2. Ce reprezinta piesa "Mon Amour" pentru tine? Spune-ne mai multe despre ea!

"Mon Amour" pentru mine este un nou inceput. Un nou capitol frumos din viata mea. De ce un nou inceput? Datorita piesei "Mon Amour" am captat atentia casei de discuri Roton cu care am semnat un contract.

Doresc sa le multumesc  pentru incredrea in mine ca artist in primul rand. Deci un nou inceput, un nou episod in viata mea. Aceasta colaborare  sunt convinsa ca va fi una extrem de benefica. Piesa este deja pe canalul Roton de pe YouTube si a depasit 400.000 de view, o puteti asculta si da si share:)

Piesa a aparut in urma colaborarii mele cu baietii de la Pinkelephant, Karo (Stan Nicolae) si Radu Baisan, fredonam fiecare ce ne venea si la un moment dat a iesit o melodie scurta de care baietii s-au legat.

Aveam ideea de mesaj, nu aveam melodia. Apoi dupa ce am gasit un inceput de melodie, au urmat multe ore de munca din studio, multe modificari ale structurii piesei, pana am reusit sa gasim forma finala care se pare ca are succes:)

Este o piesa in care noi credem, si ne dorim sa o auzim pe radio si tv cat mai curand.

"Mon Amour"= un nou inceput!

3.

Crezi in mesajul piesei tale?

Absolut, nu pot canta o melodie daca nu cred in ceea ce doresc sa transmit prin acea melodie. Este foarte greu, cel putin eu nu pot sa cant o melodie fara sa o simt.  "Mon Amour" este o mica poveste traita de mine in trecut, de aceea simt foarte bine aceasta melodie.  Este o piesa cu un mesaj de dragoste in care probabil multi se regasesc.

Este povestea unei tinere domnisoare care in urma unei despartiri a pierdut increderea in dragoste, doar ca intr-o zi a intalnit acel baiat special care a reusit sa o convinga sa se lase iubita. Mesajul se adreseaza tuturor celor dezamagiti in dragoste si pe aceasta cale le transmit: sa credem mereu ca exista perla cea rara si daca nu o gasim de prima oara, sa nu fim dezamagiti si mereu sa ne acordam sansa!

4. Care sunt artistii din Romania si internationali cu care ti-ar placea sa colaborezi?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Hmm...sunt foarte multi artisti foarte buni in Romania...este o piata muzicala foarte bogata, nu m-am gandit pana acum la varianta de colaborare cu un artist. Urmaresc cu interes colaborarile trupei Holograf si sper ca intr-o zi sa pot face un proiect muzical alaturi de ei.

Alti artisti...Inna, este un artist complex care a muncit foarte mult pentru a ajunge la nivelul unde este acum si cu siguranta acum este nevoie de mai multa munca pentru a se mentine acolo, Carla's Dreams, de asemenea un artist cu mesaje extrem de puternice in melodiile lui si cu care mi-as dori un proiect, Akcent, Alexandra Stan, Nicoleta Nuca...

Pe plan international...o apreciez foarte mult pe Alicia Keys, este o forta ca artist si personalitate, atitudine, canta si la pian:) iar vocea ei este extrem de puternica. Celine Dion, o admir pentru tot ce inseamna ea ca artist, rafinamentul ei, nu s-a lasat influentrata de tendintele actuale, de asemenea vocea inconfundabila, atitudinea din concerte. Adele, Justin Bieber, SIA imi place foarte mult, Ariana Grande...ar fi destul de lunga lista:)

Stii, este un vis care intr-o buna zi poate deveni realitate, totul este sa crezi in visul tau si sa nu te abati de la drum pentru a putea sa il transformi in realitate!

5. Daca ar fi sa o iei de la capat, ai face tot muzica? Sau ti-ai dori sa faci altceva?

Categoric tot muzica as face daca ar fi sa o iau de 10 ori de la capat. Muzica ma reprezinta, este definitia mea ca persoana. Nu pot sa ma imaginez facand altceva, nu stiu, nu pot. Cum am spus si mai sus, am inceput sa cant si sa dansez inainte de a merge:) Muzica fac de cand ma stiu.

6. Care sunt placerile tale culinare vinovate? La ce nu te poti abtine?

As avea cateva:) dar iti voi spune doar doua

De fiecare data cand vin in Romania, nu ma pot abtine de la ciorba de burta. Doamne, e o nebunie, as manca pana as lesina. este foarte buna. Bineinteles sa fie preparata bine, dreasa cu smantana si usturoi...yam yam

O placere vinovata dulce...clar ca ciocolata:) nu ma pot abtine, pur si simplu nu pot! Mai ales ca Belgia este tara unde se face cea mai buna ciocolata, aici ciocolata este o arta nu doar ceva dulce:) Tu te poti abtine de la ciocolata?

7. Cum reusesti sa te mentii in forma? Ce trucuri ai?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nu am un truc anume, incerc sa ma odihnesc cat pot de bine, sa am un program regulat de somn. Este foarte important sa fiu odihnita bine. Maximum 11 seara in pat pana dimineata la 8. Nu si in weeek-end:) Week-endul este rezervat pentru prieteni, iesim seara in club si dansam! Dansul este un mod de a te mentine in forma fizica si psihica.

Merg la sala cam de 2-3 ori pe saptamana, mi-as dori sa am timpul necesar pentru a merge mai des. Merg foarte mult pe jos si asta imi face foarte bine, ma ajuta sa imi limpezesc gandurile si sa dorm mai bine. Nu fumez si nu consum alcool. Nici nu am fumat vreodata.

8. Mare sau munte? De ce?

Iubesc si muntele si marea. Iubesc natura in toate formele ei. Fiecare are alt farmec si beneficii asupra noastra. Dar prefer marea pentru ca iubesc apa foarte mult, ador zgomotul valurilor. De multe ori nu fac nimic, doar stau sa ascult valurile si pescarusii.

9. Care sunt cele trei lucruri care nu iti lipsesc niciodata din geanta?

Am atat de multe in geanta si tot nu este suficient:)

Dar nu imi lipsesc niciodata telefonul mobil, trusa de machiaj si oglinda. Intotdeauna e nevoie sa fii frumoasa, nu?

10. Cum si unde te vezi peste 10 ani?

Cum ma vad peste 10 ani? Cu 10 ani mai in varsta si cu mai multa experienta, clar:) si cu o cariera de succes deja de 10 ani! O artista de succes care o sa aiba un premiu MTv Awards si cu cateva piese in Billboard, multe single-uri care sa fie hit si foarte bine vandute la nivel internationalsi cu cateva discuri de platina, cu spectacole in Rusia.  Ma vad o artista complexa, care munceste foarte mult, care influenteaza muzica si publicul in mod pozitiv, nu o artista care astazi este si maine nu mai stie nimeni de ea. Imi doresc sa las ceva in urma, ceva frumos. Muzica este un mod de exprimare, este un mod prin care poti influenta oamenii in mod direct. Le transmiti trairi intense, fiecare melodie iti da o stare cand o asculti. Nimic altceva nu creeaza aceasta conexiune intre oameni.

Lasand gluma, este greu sa imi imaginez unde si cum voi fi peste 10 ani. Imi doresc sa fiu acolo unde trebuie sa fiu! Stiu ca muncesc si voi munci foarte mult pentru a imi castiga locul prin munca si talent! Doar talent nu este suficient!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies