Horoscop luna octombrie 2016! O perioada plina de suisuri si coborasuri pentru toate zodiile

Horoscop luna octombrie 2016! O perioada plina de suisuri si coborasuri pentru toate zodiile
Horoscop luna octombrie 2016! O perioada plina de suisuri si coborasuri pentru toate zodiile

Mercur, Jupiter, Saturn si Venus fac jocurile pentru majoritatea semnelor zodiacale. Va fi o perioada plina de suisuri si coborasuri. Unii nativi vor castiga bani, iar altii vor avansa in plan sentimental.

Horoscop luna octombrie 2016 BERBEC – Luna octombrie vine cu noutati importante pentru tine. Casa cuplului este direct vizata de prezenta Marelui Benefic Jupiter, dar si de tranzitul Soarelui si al lui Mercur.

Va fi o luna in care nevoia de afectivitate va fi mai acuta ca niciodata. Cu toate ca te-ai concentrat foarte mult pe cariera in ultima vreme, vine vremea cand simti nevoia sa arunci perna din pat pentru ca te-ai saturat sa o imbratisezi la ceas de seara.

Vrei pe cineva langa tine, iar aceasta dorinta te va face mai responsabil din punct de vedere sentimental.

Horoscop luna octombrie 2016 TAUR
– Ai noroc in luna octombrie cu planeta Venus. Planeta iubirii si a tentatiilor iti tranziteaza exact casa in care ai avut probleme in ultima perioada: Casa Dragostei. Va trebui sa inveti sa te bucuri de noile perspective in ce priveste relatia ta, caci vei primi numeroase dovezi de loialitate de la partenerul de viata.


In cazul in care nu esti cuplat, octombrie poate fi pentru tine adevarata luna a iubirii si nu luna februarie. E posibil sa iti intalnesti sufletul pereche, dar asta numai dupa 18 octombrie. Pana la jumatatea lunii vor exista cateva framantari legate de modul in care crezi ca te percepi ceilalti.

Horoscop luna octombrie 2016 GEMENI
– Va fi o luna cu de toate.
Soarele ajunge in Casa Erotismului si te va provoca la o serie de evenimente interesante, de budoar. Soarele este simbolul vitalitatii, al inovarii, al exploziilor emotionale. Nici Mercur nu te lasa de izbeliste in aceasta luna, considerata de astrologi una din cele mai benefice din an.

Horoscop Rac luna octombrie 2016. Ai vrut actiune in viata ta? Octombrie ti-o aduce din plin! Casa sexualitatii va fi explorata la maximum datorita prezentei planetei Venus in Casa Cuplului.
Vei fi ceva mai romantic si vei reusi sa iti surprinzi partenerul cu ideile tale ingenioase.

Horoscop luna octombrie 2016 RAC- Vei fi suficient de pregatit si pentru discutii sincere in ceea ce priveste viata de cuplu pentru ca nabadaile nu vor lipsi mai ales in perioada cuprinsa intre 10 si 13 octombrie.

Horoscop Leu luna octombrie 2016. Luna octombrie va fi favorabila impacarilor, si nu ne referim aici neaparat la o relatie.
S-ar putea sa iti recunosti greselile fata de persoane care te-au parasit la un moment dat pentru ca le-ai dezamagit sau anumite persoane care s-au purtat urat cu tine sa vina in genunchi in fata ta sa le ierti.

Din 17 octombrie va incepe o etapa cu totul speciala in viata ta. Soarele se va afla in pozitie liniara cu Jupiter, iar asta inseamna ca provocarile la care vei fi supus te vor ajuta sa bifezi cam tot ce iti doresti.
Esti un semn invidiat de multa lume pentru ca esti printre putinele zodii care pot afirma ca viata ta este formata intr-adevar din momente palpitante.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste horoscopul complet aici.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies