Cum acoperi firele albe in mod natural! Iata cat de simplu este

Cum acoperi firele albe in mod natural! Iata cat de simplu este
Cum acoperi firele albe in mod natural! Iata cat de simplu este

Vopsirea parului este un obicei care isi are radacinile in traditiile celor mai vechi popoare, cand nu numai femeile, ci si barbatii, apelau la ingrediente naturale care sa le coloreze parul. Femeile din Africa, Egipt, India se folosesc si acum de ingrediente 100% naturale pentru a-si schimba culoarea parului.

Daca doresti sa oferi o pauza parului tau de la vopseaua de par chimica, care nu este tocmai prietenoasa cu el, pe termen lung. Iata o reteta care sa te ajute sa schimbi culoarea parului intr-un mod natural.

PENTRU ACOPERIREA FIRELOR ALBE

Rozmarinul si salvia sunt excelente daca vrei sa acoperi firele de par albe, mai ales folosite regulat. Amesteca parti egale de salvie cu rozmarin si apa si lasa la fiert o ora.

Aplica fiertura pe par, inmuindu-l bine. Lasa sa actioneze timp de 2 ore si clateste bine. Repeta procedeul la fiecare spalare, amestecul acopera firele de par albe, dar si hidrateaza parul oferindu-i stralucire.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies