Horoscop zilnic - 27 septembrie: Taurii si Varsatorii trec astazi cumpana vietii

Horoscop zilnic - 27 septembrie: Taurii si Varsatorii trec astazi cumpana vietii
Horoscop zilnic - 27 septembrie: Taurii si Varsatorii trec astazi cumpana vietii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 27 septembrie 2016.

Berbec

Astazi esti rasfatat de astre, care iti creeaza terenul propice pentru iubire, relatii armonioase cu copiii, creativitate, si chiar distractie. Luna se afla in Leu si iti revigoreaza entuziasmul, increderea si optimismul. La locul de munca, atmosfera nu este la fel de roz, in sensul ca poti avea parte de intrigi si tensiuni. Se recomanda diplomatie, dar si unele schimbari in interiorul echipei de lucru. Sanatatea necesita atentie.



Taur

Luna in Leu, in zona sufletului si familiei, te invita sa acorzi prioritate planului personal, mai mult decat celui profesional. Ti se ofera ocazia de a te implica, alaturi de familie, in activitati de tot felul, sau sa ajuti pe cineva drag. Oricum, ziua este frumoasa din acest punct de vedere. O alta dimensiune a acestei perioade este cea legata de domeniul sentimental, care pare sa schiopateze.
Aici e nevoie sa fii cat mai sincer si deschis, pentru a clarifica neintelegerile si statutul unei relatii.

Gemeni

O zi cu Luna in Leu, in zona comunicarii si calatoriilor scurte, ceea ce inseamna ca astazi vei fi tot timpul in miscare. Se pare ca se creeaza o conjunctura favorabila pentru a lamuri niste neintelegeri aparute intr-o relatie de iubire sau in relatia cu copiii. Totusi, e nevoie de concesivitate si receptivitate, in aceste relatii.
Orgoliul ar trebui temperat. La fel si tendinta de a domina orice conversatie. Mentalul tau, de regula sclipitor, in aceasta perioada este inhibat, asa ca ai rabdare in privinta deciziilor importante.

Rac

Luna in Leu iti creste interesul pentru bani si te ajuta sa descoperi noi metode de castig. Recomandarea mea pentru astazi este sa fii prezent la calitatile si talentele tale, si sa fii gata sa le pui in valoare.
Familia si persoanele dragi din viata ta sunt acum sursa de energie, putere si curaj, asa ca n-ar fi rau, din cand in cand, sa asculti o parere sau un sfat de la acestia. In privinta demersurilor juridice, actelor oficiale sau calatoriilor lungi, se recomanda rabdare si prudenta.

Leu

Luna se afla astazi in zodia ta, asa ca ar trebui sa te simti bine, chiar daca esti mai emotiv si mai sensibil decat de obicei.
Dar poate ca nu ar strica sa abandonezi masca "eu nu am nevoie de nimeni" si sa fii vulnerabil, sa arati ca ai nevoie si chiar sa ceri sprijin celorlalti. Mai ales ca sunt destui oameni in jurul tau, care abia asteapta sa faci un semn, ca sa vina sa te ajute. Mai ales ca e o perioada in care obtii totul prin munca serioasa si eforturi considerabile. De evitat sunt relatiile cu bancile, asigurarile sau alte surse de imprumut si finantare.


Fecioara

Luna in Leu te invita la discretie si meditatie. Este o zi potrivita pentru retragerea din activitatile solicitante si tumultuoase, pentru a-ti intreba inima ce-si doreste, cum sa continui un drum, cum sa-ti pui ordine in viata, dupa o perioada foarte agitata. Daca vii in intampinarea acestui mesaj, dand Lunii ce-ti cere, respectiv liniste, discretie, rezerva si generozitate, raspunsurile si solutiile vor veni pe tava.


Balanta

Pozitia Lunii in Leu iti este favorabila, mai ales in ce priveste relatiile sociale si de prietenie, dar si activitatilor de grup. Asadar, astazi nu e de stat singur si izolat, ci e bine sa accepti invitatii la evenimente, conversatii, intalniri. La serviciu, inca exista tensiuni si aspecte dinamice, care doresc sa-ti ridice un semn de intrebare cu privire la corectitudinea unor lucrari sau integritatea unor colegi. Asadar, fii vigilent.

Scorpion

Experientele din cursul zilei de astazi iti ofera prilejul de a-ti manifesta puterea si autoritatea. Asadar, nu te sfii sa iesi in fata si sa stralucesti, prin idei si atitudine. Exprima-ti intentiile si dorintele, vorbeste despre viziunea ta legata de un proiect, indrazneste sa-ti infrunti sefii, dar cu modestie si condescendenta. Orgoliile, incapatanarea si vanitatea nu sunt vazute cu ochi buni acum, nici in plan profesional si nici in cel personal.

Sagetator

Luna in Leu trimite influxuri benefice in plan social si stimuleaza dorinta de rafinare, de evolutie si emancipare. Astazi, gandul iti zboara des la viitor, la aspiratiile tale, la scopurile pe termen lung. De fapt, e important sa stii unde te vezi peste cativa ani, ce ti-ar placea sa faci, ce ti-ar bucura inima. Este o zi excelenta pentru a-ti revizui unele convingeri, pentru a face un pas important in dezvoltarea ta spirituala si pentru a face planuri impreuna cu consoarta.

Capricorn

Iata o zi in care te poti simti rasfatat de astre, pentru ca e posibil sa primesti un cadou, sa ti se faca un favor sau sa ai parte de un avantaj material nesperat. In schimb, comunicarea este inca blocata, in sensul ca iti e destul de greu sa te faci inteles, asa ca iti recomand sa te asiguri ca mesajul tau este unul coerent si ca ajunge exact la destinatie. Atentie si in ce priveste corespondenta, care poate avea tot felul de noduri pe "traseu".

Varsator

O zi frumoasa, mai ales in plan social. Castigi notorietate, iti poate creste credibilitatea, esti apreciat si admirat. De altfel, crearea, ajustarea sau consolidarea relatiilor este cel mai bun lucru pe care-l poti face in aceasta perioada. De asta depinde succesul profesional care urmeaza sa apara in urmatoarele saptamani. Este momentul cel mai bun pentru a-ti cauta aliati si a-i cointeresa si insufleti pe cei din jur, vizavi de proiectele tale.

Pesti

Luna prezenta in casa muncii si activitatilor cotidiene  te indeamna sa te intrebi, in ce masura ceea ce faci in fiecare zi este o contributie pentru oameni. In ce masura generozitatea ta ajunge la ceilalti si le atinge vietile. Astazi e momentul sa privesti lucrurile mai amplu, sa vezi imaginea de ansamblu, iar pe tine, o articulatie importanta in tot angrenajul lumii. In acest context, nu e exclus ca unele aspiratii si convingeri (inclusiv religioase sau filozofice) sa se schimbe.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies