Horoscop zilnic - 3 octombrie: Gemenii trebuie sa ia decizii pentru viitor

Horoscop zilnic - 3 octombrie: Gemenii trebuie sa ia decizii pentru viitor
Horoscop zilnic - 3 octombrie: Gemenii trebuie sa ia decizii pentru viitor

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 3 octombrie 2016.

Berbec

Sunt posibile cheltuieli majore împreună cu alţii. Pe de o parte câştigi, primeşt bani sau bunuri importante, însă pe de altă parte vei fi nevoit să achiţi facturi restante, credite sau daunele făcute de cineva drag şi apropiat. Chibzuieşte bine fiecare ban şi bun utilizabil împreună cu alţii! Fluctuaţiile financiare sunt mari şi pe termen lung.

Taur

Delicată zi în plan partenerial. Predomină senzaţia că toată lumea s-a pornit împotriva ta şi indiferent ce ai spune sau ai face tot primeşi reproşuri.

Cumva există o ruptură între tine şi ceilalţi, astfel că nu trebuie să forţezi nota. Ascultă ce ţi se spune, depune eforturi să nu iei lucrurile prea personal şi ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta.

Gemeni

La serviciu există animozităţi, fiind vorba de nemulţumiri, greşeli şi hibe adunate în ani de zile. Acum ies la iveală în chip neplăcut, dar partea bună constă în faptul că se pot dizolva cu puţin efort şi bunăvoinţă.
Fii prudent şi în privinţa sănătăţii! Afecţiunile sistemului uro-genital şi/sau gâtului pot lua amploare. Odihneşte-te mult!

Rac

O zi în care cheful de amor şi aventuri este accentuat. Totuşi ar fi bine să-ţi controlezi stările şi pornirile, deoarece sunt şanse să-i dereanjezi serios pe ceilalţi. Relaţiile sentimentale sunt umbrite. Secretele lor pot ieşi la iveală în mod neaşteptat. Răbdare, toleranţă şi evită să ai aşteptări prea mari din partea celor dragi.


Leu

În plan familial apar răsturnări de situaţie deosebite. În mod special cu femeile din neamul tău de provenienţă sunt posibile discuţii aprinse şi retragerea unor promisiuni vechi. Fii atent la cele petrecute astăzi şi depune eforturi să dizolvi animozităţile. Pe de altă parte, ocupă-te şi treburile gospodăreşti restante. Instalaţiile de apă se pot avaria.

Fecioara

Multe persoane din anturajul apropiat vor dori să converseze cu tine pe teme diverse.
Este posibil să afli secrete deosebite care, pe moment, te pot destabiliza emoţional. Cumva există o legătură între segmentul financiar, secţiunea venituri obţinute din munca ta proprie şi subiectele abordate astăzi cu ceilalţi. Evită să vorbeşti despre tine sau să emiţi judecăţi la adresa altora.

Balanta

Sunt şanse să primeşti bani de la locul de muncă. Totuşi în umbră există secrete bine păzite în planul veniturilor pe care le obţii în urma eforturilor depuse în câmpul muncii.
Se pare că de la şi prin femei, respectiv colegele de muncă, sunt posibile neplăceri financiare, greu de estimat. De evitat cheltuielile nefondate! Fluctuaţii financiare.

Scorpion

O zi cu stări de spirit greu de controlat. Partea bună a lucrurilor constă în faptul că ai şanse deosebite de a-ţi înţelege temerile adunate în ani de zile şi de a face lumină printre ele. Detaşează-te de cotidianul zgomotos, priveşte atent în Sufletulul tău şi ascultă ce are de zis.
Surprizele se vor ţine lanţ.

Sagetator

Ar fi bine să te odihneşti şi să te îndepărtezi de oamenii şi locurile zgomotoase. Atât sufletul, cât şi trupul tău au nevoie de o pauză prelungită, deoarece se pot evidenţia afecţiuni ale sistemului uro-genital şi gât. Îngrijeşte-te pe îndelete şi oferă-ţi tot ce simţi că ai nevoie. De evitat analizele, consultaţiile medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Capricorn

Chiar dacă apar în preajma ta prieteni sau susţinători din segmentul socio-profesional, cu intenţii bune, zâmbete largi şi propuneri surprinzătoare, totul este o aparenţă minunată, care ascunde scopuri personale şi
interese meschine. Nu este ceea ce pare, de aceea ţine-ţi firea şi evită să aluneci în fantasmagoriile prezentate de alţii.

Varsator

La locul de muncă este multă zarvă, mai ales în relaţiile cu şefii şi/sau autorităţile. Este nevoie de prudenţă, discernământ şi toleranţă, deoarece sunt posibile discuţii aprinse şi deteriorarea imaginii publice. Se conturează schimbări importante la locul de muncă, mai ales dacă ocupi o funcţie de conducere sau eşti implicat în proiecte de anvergură.

Pesti

Gândirea este deficitară astăzi, de aceea este posibil să-ţi fie greu să iei decizii, să susţii un dialog coerent şi constructiv sau să te implici prea mult în activităţi intelectuale. Recomandabil este să aplezi la sprijinul celorlalţi pentru a rezolva urgenţele. Călătoriile şi semnarea documentelor pot întâmpina neplăceri serioase şi pe termen lung. De evitat!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Jador vorbește despre greutățile cu care s-a confruntat în copilărie: „Camera mea era pe jumătatea unui studio. Încăpeau acolo 2 paturi. În loc de geamuri am avut prelată. Era frig.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Adrian Minune, polițistul rău în viața copiilor săi! Cum și-a educat artistul copiii? „Am fost exigent cu copiii mei. Trebuia să joc rolul polițistului rău. ”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies