Ce au in comun toti barbatii adevarati! Partenerul tau are asemenea calitati

Ce au in comun toti barbatii adevarati! Partenerul tau are asemenea calitati
Ce au in comun toti barbatii adevarati! Partenerul tau are asemenea calitati

Foarte multe femei sunt din ce in ce mai dezamagite de barbatii pe care ii intalnesc sau de relatiile pe care le au. Daca esti singura, o lista cu lucruri pe care le au in comun barbatii adevarati te poate ajuta sa ii identifici mai usor si sa te feresti de cei care te pot rani.

1. Simtul umorului
Daca intrebi orice femeie ce apreciaza la un barbat, simtul umorului se afla pe lista. Barbatii adevarati au un simt al umorului foarte dezvoltat si le este usor sa initieze o conversatie sau sa iasa cu bine din anumite situatii si conflicte. Barbatii adevarati au capacitatea sa trateze cu mai mult umor anumite situatii din viata lor si pot sa faca orice femeie sa se simta mai bine, chiar daca au gresit si ei la un moment dat.



2. Au totul bine planuit
Barbatilor adevarati nu le place sa traiasca de pe o zi pe alta, asa ca au totul bine planuit. Isi organizeaza foarte bine timpul si nu le scapa nimic din vedere. Cu alte cuvinte, au un stil de viata demn de admirat. In plus, au planuri de viitor bine puse la punct si nu renunta pana nu isi ating toate obiectivele profesionale si personale.


3. Sunt preocupati de corpul lor
Barbatii adevarati au grija de corpul lor, asa ca ei consuma alimente sanatoase, merg des la sala si accepta noi provocari.  Sunt foarte disciplinati si nu isi incalca regulile.

4. Rabdarea
Barbatii adevarati au foarte multa rabdare si nu se supara de fiecare data cand ceva nu este pe placul lor. Nu se lasa influentati de alte persoane si nu se cearta din motive care nu isi au rostul.


5. Sunt capabili sa iubeasca cu adevarat
Barbatii adevarati isi iubesc viata si sunt capabili sa ofere foarte multe dragoste si afectiune. Nesiguranta si lipsa de incredere nu au ce cauta in viata lor, pentru ca stiu ce calitati au si nu isi fac griji in privinta viitorului. Sunt dispusi sa faca foarte multe sacrificii si nimic nu ii poate face sa dea inapoi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies