Cum se prepara corect maceratul de catina

Cum se prepara corect maceratul de catina
Cum se prepara corect maceratul de catina

Toamna este perioada propice pentru recoltarea fructelor galben-aurii ale catinei, fructe pline de vitamine si compusi minerali.

Iata cum se prepara corect:
Se foloseste o parte de miere la trei parti de fructe de catina. Dupa spalarea si zdrobirea fructelor de catina, adauga-le într-un borcan pana ce se umple pe jumatate. Toarna miere peste ele pana la umplerea completa a borcanului. Închide borcanul etans, apoi pastreaza-l la frigider.

Dupa o saptamana, Incepe sa iei din acest amestec cu aroma deosebit de placuta cate o lingurita sau doua în fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de cel putin o luna.

Efectul: îti creste imunitatea si vei avea o sanatate de fier.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Daca nu aș mai avea emoții, nu aș mai fi eu

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Visul neîmplinit al Deliei Budeanu

Top coafuri pentru mirese la modă toamna aceasta

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies