Top 3 zodii cu un destin crunt

Top 3 zodii cu un destin crunt
Top 3 zodii cu un destin crunt

Nu toata lumea are un drum usor atunci cand vrea sa isi atinga un tel. Exista persoane greu incercate din toate punctele de vedere.

LOCUL 3: FECIOARA

Pierzi din atentie lucruri care roiesc in jurul tau tocmai datorita concentrarii tale exagerate fata de anumite aspecte. Esti un perfectionist innascut si faci tot posibilul ca lucrurile sa iasa ca la carte. Risti sa pierzi oameni importanti din viata ta din cauza orgoliului lor de a te face sa te schimbi.

LOCUL 2: VARSATOR

Esti un om imprevizibil si iti place sa te inchizi in lumea ta.

Cand deschisi usa universului tau si descoperi realitatea din jur, ai probleme foarte mari de adaptare. Poti deveni impulsiv atunci cand te revolti asupra celor care nu iti inteleg deloc felul de a fi.

LOCUL 1: PESTI


Esti cel mai sensibil semn zodiacal. Traiesti cu intensitate fiecare clipa a vietii si ai tendinta de a te dedica celor din jurul tau inainte sa te preocupi de tine, de modul in care trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult pentru a evita durerile sufletesti.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Antoni și Criss, discuție în Casa Iubirii. Ce spune Rebecca despre discuția celor doi? „Acum o săptămână stătea în grădină și plângea că nu îl cred că are sentimente pentru mine.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies