Vrei sa incerci o reteta noua la micul dejun? Incearca aceste oua in paine.
Ingrediente
50g unt
50g faina
500ml lapte
1 lingura de mustar englezesc
100g branza cheddar
4 chifle mari
4 oua mari
1 lingurita de tabasco
Mod de preparare
Pentru sos, adauga untul intr-o tigaie mare la foc mediu si lasa la topit.
Adauga faina si amesteca timp de cateva minute, pana se formeaza o pasta groasa. Adauga treptat laptele in tigaie si amesteca bine. Dupa ce ai pus tot laptele, adu amestecul in punctul de fierbere si opreste focul. Adauga mustarul si branza si amesteca pana cand se topeste complet.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Scoate miezul din fiecare chifla si pune chifelele la copt in cuptor timp de 5 minute.
Indeparteaza chiflele din cuptor si umple-le trei sferturi cu sosul de branza. apoi sparge cate un ou ianuntru. Adauga extra sos peste ou si pune capacul de paine peste fiecare chifla. Coace timp de 15 minute, pana cand oul este gatit.
Ingrediente
50g unt
50g faina
500ml lapte
1 lingura de mustar englezesc
100g branza cheddar
4 chifle mari
4 oua mari
1 lingurita de tabasco
Mod de preparare
Pentru sos, adauga
untul intr-o tigaie mare la foc mediu si lasa la topit. Adauga faina si amesteca timp de cateva minute, pana se formeaza o pasta groasa. Adauga treptat laptele in tigaie si amesteca bine. Dupa ce ai pus tot laptele, adu amestecul in punctul de fierbere si opreste focul. Adauga mustarul si branza si amesteca pana cand se topeste complet.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Scoate miezul din fiecare chifla si pune chifelele la copt in cuptor timp de 5 minute.
Indeparteaza chiflele din cuptor si umple-le trei sferturi cu sosul de branza. apoi sparge cate un ou ianuntru. Adauga extra sos peste ou si pune capacul de paine peste fiecare chifla. Coace timp de 15 minute, pana cand oul este gatit.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro