Aplicatia genereaza dupa fiecare conversatie si atunci când utilizatorul isi schimba locatia o intrebare despre felul in care acesta s-a simtit.
Persoana care foloseste aplicatia nu trebuie decât sa indice cu degetul, pe ecran, pe un semicerc, cam care este starea sa de spirit in legatura cu locul in care se afla sau cu o persoana cu care tocmai a vorbit.
"Este foarte simplu. Ce ati facut miercurea trecuta? Vedeti, nimeni nu mai stie. Întrebarea asta este. Nu mai stim ce am facut, daramite cum ne-am simtit.
Aplicatia este doar un mic pas in incercarea de a te deconstrui si apoi reconstrui. Noi punem la dispozitie o unealta pentru ca cel care o foloseste sa isi dea seama cu mai multa precizie ce il face sa se simta mai bine. Dupa ce vede rezultatele, utilizatorul isi da seama cu cine si unde se simte bine si astfel il ajuta sa raspunda la intrebarea 'bun, dar de ce ma chinui eu in acea relatie'", a explicat, pentru AGERPRES, Dragos Birlea.
'Gimini este greierasul din urechea lui Pinochio, care ii spune ce e bine si ce e rau. Credinta noastra este ca, de fapt, fiecare din noi ne stim starile, in interiorul nostru, stim ce e bine si ce e rau si, de fapt, ce avem nevoie este un cadru pe care sa ne proiectam, sa ne vedem cu adevarat. Asa cum nu ne putem vedea fata fara oglinda, asa nu ne putem vedea fata sufleteasca fara o oglinda care sa ne spuna cum suntem.
Acest moodtracker marcheaza pur si simplu cum ne simtim. Am putea face asta si singuri, daca ne-am nota din timp in timp cum ne simtim. Atâta doar ca nu o facem. Şi si daca am face-o este foarte greu apoi sa faci niste statistici dupa aceste informatii', a mai spus Birlea.
Sursa
Persoana care foloseste aplicatia nu trebuie decât sa indice cu degetul, pe ecran, pe un semicerc, cam care este starea sa de spirit in legatura cu locul in care se afla sau cu o persoana cu care tocmai a vorbit.
"Este foarte simplu. Ce ati facut miercurea trecuta? Vedeti, nimeni nu mai stie. Întrebarea asta este. Nu mai stim ce am facut, daramite cum ne-am simtit. Aplicatia este doar un mic pas in incercarea de a te deconstrui si apoi reconstrui. Noi punem la dispozitie o unealta pentru ca cel care o foloseste sa isi dea seama cu mai multa precizie ce il face sa se simta mai bine.
Dupa ce vede rezultatele, utilizatorul isi da seama cu cine si unde se simte bine si astfel il ajuta sa raspunda la intrebarea 'bun, dar de ce ma chinui eu in acea relatie'", a explicat, pentru AGERPRES, Dragos Birlea.
'Gimini este greierasul din urechea lui Pinochio, care ii spune ce e bine si ce e rau. Credinta noastra este ca, de fapt, fiecare din noi ne stim starile, in interiorul nostru, stim ce e bine si ce e rau si, de fapt, ce avem nevoie este un cadru pe care sa ne proiectam, sa ne vedem cu adevarat.
Asa cum nu ne putem vedea fata fara oglinda, asa nu ne putem vedea fata sufleteasca fara o oglinda care sa ne spuna cum suntem. Acest moodtracker marcheaza pur si simplu cum ne simtim. Am putea face asta si singuri, daca ne-am nota din timp in timp cum ne simtim. Atâta doar ca nu o facem. Şi si daca am face-o este foarte greu apoi sa faci niste statistici dupa aceste informatii', a mai spus Birlea.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro
Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro