Cum sa ne albim dintii cu apa oxigenata? Iata un truc simplu

Cum sa ne albim dintii cu apa oxigenata? Iata un truc simplu
Cum sa ne albim dintii cu apa oxigenata? Iata un truc simplu

Apa oxigenata este renumita pentru faptul ca albeste dintii si ca dezinfecteaza cavitatea bucala.

Daca ai dantura sensibila, nu este indicat sa folosesti acest ingredient ori sa o faci rar. Daca pasta ta de dinti obisnuita nu se ridica la nivelul asteptarilor, incearca un tratament pentru dinti pe baza de apa oxigenata. Efectele apei oxigenate pentru dinti nu te vor dezamagi. Iata in ce consta acest tratament de albire!

Dupa ce te-ai spalat ca de obicei pe dinti, clateste-ti gura cu una-doua linguri de apa oxigenata, nu mai mult de un minut. 

Daca nu iti place gustul ei ori daca ti se pare prea tare solutia, dilueaz-o cu putina apa de la chiuveta. Dupa aceea, clateste cavitatea bucala foarte bine. Daca iti doresti rezultate cât mai bune, poti sa faci un mix format din apa oxigenata si bicarbonat de sodiu. Totusi, ai grija cu acest remediu. Poate sa fie prea abraziv pentru dinti. Nu apela la el mai des de o data pe saptamâna.
Optional, inainte de tratamentul cu apa oxigenata pentru dinti, iti poti clati gura cu ulei de cocos ori cu ulei de masline. Aceste sortimente de ulei hidrateaza gingiile si elimina toxinele acumulate peste noapte in cavitatea bucala.

Sursa: sanatate.bzi.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies