In sezonul rece ne place sa imbogatim cafeaua cu diferite arome! Incearca aceasta reteta delicioasa!
Ingrediente:
1 lingura de cafea
cateva linguri de lapte semi-degresat
1 lingurita rasa de scortisoara pudra
putin zahar tos (dupa preferinte)
250 gr frisca
Nu mai arunca zatul de cafea! Iata 3 intrebuintari practice
Mod de preparare:
1. Pune apa si lingura de cafea intr-un ibric, la foc potrivit.
2. Toarna cafeaua intr-o cana si presara scortisoara. Amesteca bine, cu o lingurita.
3. Dizolva zaharul in lapte, apoi incorporeaza-l si pe acesta in cafea. Amesteca iarasi.
Ce se intampla daca bei cafea in care adaugi ulei de cocos, scortisoara si miere
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
4.
Intrucat contine lapte si putin zahar, iti va imbunatati starea generala si nu vei mai avea dispozitie posomorata.