Secretul pentru cea mai buna ciorba de perisoare! Ce sa faci ca sa-ti iasa delicioasa!

Secretul pentru cea mai buna ciorba de perisoare! Ce sa faci ca sa-ti iasa delicioasa!
Secretul pentru cea mai buna ciorba de perisoare! Ce sa faci ca sa-ti iasa delicioasa!

Aceasta reteta de ciroba de perisoare este delicioasa si se prepara cu ingrediente naturale si simple.

 

Ingrediente:
600 g carne macinata
3 morcovi
2 cepe
1 ardei
200 g de smantana (cel putin 20% grasime)
un fir de pastarnac
o radacina de patrunjel
o telina mica
o gulie mica
6 linguri de orez
2 oua
o rosie mare
o lingurita
de paprika dulce
verdeata (patrunjel, marar, leustean)
sare
piper
otet
zeama de lamaie sau bors
Mod de preparare:
1. Morcovii, ardeiul, pastarnacul, gulia, patrunjelul, ceapa se curata, se spala si se taie cubulete mici. Se pun legumele intr-o oala, se toarna 4 l de apa si se dau la fiert.
2. Separat, se pun la fiert 500 ml de apa. Cand apa clocoteste, se adauga 3 linguri de orez si se oparesc doua minute. Se scurge orezul si se clateste sub jet de apa rece.
3. Carnea macinata, orezul prefiert, cele doua albusuri de ou, a doua ceapa tocata foarte marunt, o mana de patrunjel verde tocat foarte fin, o lingurita de paprika dulce, sare si piper se adauga si se framanta pentru a obtine compozitia pentru perisoare.
Se formeaza perisoarele, de preferinta cat mai mici.
Citeste continuarea AICI.

Ingrediente:

600 g carne macinata
3 morcovi
2 cepe
1 ardei
200 g de smantana (cel putin 20% grasime)
un fir de pastarnac
o radacina de patrunjel
o telina mica
o gulie mica
6 linguri de orez
2 oua
o rosie mare
o lingurita de paprika dulce
verdeata (patrunjel, marar, leustean)
sare
piper
otet
zeama de lamaie sau bors

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Genial! De ce ar trebui sa pui unt de arahide in ciorba!

Mod

de preparare:


1. Morcovii, ardeiul, pastarnacul, gulia, patrunjelul, ceapa se curata, se spala si se taie cubulete mici. Se pun legumele intr-o oala, se toarna 4 l de apa si se dau la fiert.

2. Separat, se pun la fiert 500 ml de apa. Cand apa clocoteste, se adauga 3 linguri de orez si se oparesc doua minute. Se scurge orezul si se clateste sub jet de apa rece.

Ce se intampla daca pui o bucata de mar in supa sau ciorba! Trebuie neaparat sa afli asta!!

3. Carnea macinata, orezul prefiert, cele doua albusuri de ou, a doua ceapa tocata foarte marunt, o mana de patrunjel verde tocat foarte fin, o lingurita de paprika dulce, sare si piper se adauga si se framanta pentru a obtine compozitia pentru perisoare.

Se formeaza perisoarele, de preferinta cat mai mici.

Citeste continuarea AICI.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies