Ciolan de porc in bere cu miere la cuptor - reteta decadenta de weekend!

Ciolan de porc in bere cu miere la cuptor - reteta decadenta de weekend!
Ciolan de porc in bere cu miere la cuptor - reteta decadenta de weekend!

Ciolanul de porc in bere cu miere este o varianta delicioasa la friptura de porc.

 

Ingrediente:
– 1 ciolan de porc
– 1 litru de bere neagra
– 2 linguri de miere
– 3 linguri de mustar
– 2 cepe
– 1 ardei gras
– 1 capatana de usturoi
– frunze de dafin
– ienibahar
– sare, piper
Se spala ciolanul de porc si se
impaneaza cu catei de usturoi.
Se aseaza intr-un vas, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeiul gras taiat fasii, frunze de dafin si cateva bobite de ienibahar. Se toarna peste toate jumatate de litru de bere si se da la rece pentru 3-4 ore.
Apoi se scurge si se aseaza ciolanul intr-o tava mai adanca.
Intr-un bol se amesteca mierea cu mustarul, sare si piper si se unge toata carnea.
Se mai lasa la odihnit 15-20 de minute.
Se toarna peste el restul de bere, se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins la 200 grade pentru 1 ora.
Se scoate vasul, se intoarce ciolanul, se pune folia si se mai da la cuptor pentru 1 ora si jumatate.
Se scoate folia si se mai lasa in cuptor pentru o jumatate de ora sa se rumeneasca.
Sursa

Ingrediente:

– 1 ciolan de porc
– 1 litru de bere neagra
– 2 linguri de miere
– 3 linguri de mustar
– 2 cepe
– 1 ardei gras
– 1 capatana de usturoi
– frunze de dafin
– ienibahar
– sare, piper

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Afla si tu de ce merge excelent friptura cu un pahar de vin rosu!

Se

spala ciolanul de porc si se impaneaza cu catei de usturoi.

Se aseaza intr-un vas, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeiul gras taiat fasii, frunze de dafin si cateva bobite de ienibahar. Se toarna peste toate jumatate de litru de bere si se da la rece pentru 3-4 ore.

Apoi se scurge si se aseaza ciolanul intr-o tava mai adanca.

Intr-un bol se amesteca mierea cu mustarul, sare si piper si se unge toata carnea.Se
mai lasa la odihnit 15-20 de minute.

Asa faci cea mai buna friptura de porc. Un singur ingredient face toata diferenta!

Se toarna peste el restul de bere, se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins la 200 grade pentru 1 ora.

Se scoate vasul, se intoarce ciolanul, se pune folia si se mai da la cuptor pentru 1 ora si jumatate.Se

scoate folia si se mai lasa in cuptor pentru o jumatate de ora sa se rumeneasca.

Sursa

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies