Ce spune Iulia Albu despre rochia de mireasa cu model floral al Bincai Ciuvat, nora lui Adrian Nastase!

Ce spune Iulia Albu despre rochia de mireasa cu model floral al Bincai Ciuvat, nora lui Adrian Nastase!
Ce spune Iulia Albu despre rochia de mireasa cu model floral al Bincai Ciuvat, nora lui Adrian Nastase!

Surpriza urisa! Iulia Albu are numai cuvinte de lauda la adresa vestimentatiei pe care au abordat-o la nunta de sambata Andrei si Bianca Nastase. Jurata de la “Bravo, ai stil!” a punctat pozitiv alegerile cuplului si le-a considerat drept interesante si de bun gust.

Sambata, Andrei, fiul lui Adrian Nastase, s-a casatorit in mare secret cu Bianca, tanara care ii va darui si un copil. La evenimentul la care au participat doar nasii si reprezentantii familiei, cei doi au purtat niste tinute spectaculoase, cu motive florale, exact pe placul fashion editorului Iulia Albu!

De altfel, Iulia Albu a si comentat rochia de mireasa si costumul mirelui in termeni laudativi. Alegerile vestimentare au impresionat-o pe vedeta de televiziune, mai ales ca ele au fost personalizate!

“E o idee buna sa adopti asemenea tinute.

Uneori, este si riscant, insa lor le-a reusit totul. Mi se pare extrem de interesant faptul ca atat mirele, cat si mireasa au purtat piese “custom made”, fapt ce a dat un plus aparitiei cuplului. A fost in mod clar un eveniment care s-a dorit mai mult decat o parada de tinute extravagante, asa cum se intampla de obicei in peisajul mioritic, iar cei doi au fost absolut adorabili. Le transmit din toata inima “Casa de piatra””, a spus jurata de la “Bravo, ai stil”.

Totusi, in stilu-i caracteristic, Iulia nu a putut trece cu vederea anumite inexactitati ale celor doi insuratei. “ Vreau sa ii dau Biancai Ciuvat un plus pentru florile natuale le poarta in par, desi mi-as fi dorit sa aleaga alta estetica pentru coafura.  Pe de alta parte, in ceea ce il priveste pe Andrei, in cazul lui, as fi preferat sa nu poarte o pereche de pantaloni negri”, a conchis Alba.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies