Sambata, prima Gala eliminatorie „Bravo, ai stil!”

Sambata, prima Gala eliminatorie „Bravo, ai stil!”
Sambata, prima Gala eliminatorie „Bravo, ai stil!”

Dans oriental si tango argentinian, printre momentele speciale ale serii.

Sambata, 4 februarie, Kanal D va difuza cea de-a doua Gala a show-ului „Bravo, ai stil!”, ce va aduce cu sine prima eliminare din concurs. Dupa doua saptamani in care au fost votate de telespectatori, sambata seara, una dintre cele 14 aspirante la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania va parasi competitia.


Tinute spectaculoase, momente unice si cei mai efervescenti jurati din Romania ce promit o seara de Gala demna de marile podiumuri de moda si spectacol in adevaratul sens al cuvantului.
Tematica impusa de acestia celor 14 fete este „Luna de miere”, un concept ce le poate aduce punctaj maxim din partea juratilor si simpatia telespectatorilor sau eliminarea din concurs.

Gratie stelelor obtinute pe parcursul acestei saptamani, Iulia, Paola si Marisa sunt protejate in aceasta Gala. Daca ele vor reusi sa isi mentina pozitia si sa primeasca note bune din partea juratilor, isi vor pastra si imunitatea.

Dans romantic in ploaie, ritmuri de tango argentinian, dans oriental sunt doar cateva din momentele pe care concurentele de la „Bravo, ai stil” le vor pune in scena pentru a-i impresiona pe jurati.
Nu ratati o Gala de exceptie a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasat sambata, de la ora 20:00, la Kanal D!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Antonia Nae, o tanara de 23 de ani, invitata la London Fashion Week! Designerul roman creeaza rochii de senzatie, lucrate complet manual

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies