PROGNOZA METEO PE DOUA SAPTAMANI. Vremea se raceste accentuat in Romania. ANUNT de ultima ora al meteorologilor

PROGNOZA METEO PE DOUA SAPTAMANI. Vremea se raceste accentuat in Romania. ANUNT de ultima ora al meteorologilor
PROGNOZA METEO PE DOUA SAPTAMANI. Vremea se raceste accentuat in Romania. ANUNT de ultima ora al meteorologilor

PROGNOZA METEO DOUA SAPTAMANI. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pe doua saptamani, valabila in perioada 6-19 februarie 2017. Potrivit meteorologilor, vremea se va raci accentuat in Romania.

BANAT

Vremea se va raci accentuat incepand din data de 7 februarie; astfel, scaderea de temperatura se va resimti la inceput in privinta valorilor maxime ce se vor incadra, in medie regionala, intre 1 si 6 grade, sub normalul perioadei din an, apoi in special la minimele nocturne, ce pot cobori in intervalul 12- 14 februarie chiar sub limita gerului si vor fi in medie de -8...-3

grade. Dupa data de 15 februarie este estimata o incalzire usoara si treptata a vremii, fiind anticipate temperaturi maxime de 5...8 grade si minime de -6...-2 grade, mediat pe regiune.
In primele zile ale intervalului de referinta vor fi precipitatii pe spatii extinse, moderate cantitativ, la inceput ploi, apoi lapovita si ninsoare. Apoi, probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa, acestea fiind estimate sa apara din nou cu o extindere mai mare spre sfarsitul celor doua saptamani de prognoza.

CRISANA

Vremea va intra intr-un proces de racire ce se va concretiza prin temperaturi maxime apropiate de mediile climatologic specifice perioadei, cu valori in general de 1...4 grade si minime nocturne ce vor cobori spre limita gerului si vor fi cuprinse intre -10 si -4 grade, cele mai scazute valori fiind de asteptat in perioada 11- 14 februarie. Apoi, dupa data de 15 februarie, este estimata o crestere treptata a temperaturii aerului, spre maxime de 6...8

grade si minime de -6...0 grade, mediat pe regiune.

Precipitatiile- ploaie, lapovita si ninsoare- vor mai frecvente si in cantitati moderate in primele zile ale intervalului de prognoza. Apoi probabilitatea de aparitie a acestora va fi redusa pana spre sfarsitul perioadei de referinta cand pot aparea din nou cu o frecventa mai mare.

TRANSILVANIA

Valorile termice vor fi in scadere de la o zi la alta, astfel ca vremea va deveni rece pe timpul noptilor, cand local, in special in perioada 9- 14 februarie, va fi ger, temperaturile minime

urmand a se incadra intre -14 si -6 grade, medie regionala. Valorile termice diurne se vor situa in marea lor majoritate in jurul mediilor climatologic specifice acestei perioade din an, intr-un ecart general de -1...3 grade. In ultimele zile ale intervalului de prognoza va fi posibila o incalzire a vremii, fiind estimate valori maxime de 1...5 grade si minime de -8...-6 grade, mediat pe regiune.
La inceputul intervalului se vor semnala precipitatii locale, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare.
Apoi, probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa pana spre sfarsitul perioadei de
prognoza. 

Citeste continuarea pe pagina doi.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Scapa de celulita cu aceste alimente incredibile! Fac minuni pentru corpul tau!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies