Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale: "Din Rusia vor navali in masa..."

Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale:
Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale: "Din Rusia vor navali in masa..."

Ucraina se afla pe un butoi de pulbere si conform ultimelor evenimente este posibil ca un alt razboi mondial sa se declanseze. In timp ce marile puteri ale lumii stau si privesc fara reactie, Rusia este acuzata ca doreste inceperea celui de-Al Treilea Razboi Mondial.

Se pune pentru prima data indirect in spatiul public international ideea Moldovei Mari, deci a dezmembrarii Romaniei in bucati. Asta in timp ce oamenii Moscovei ortodoxe ne fac ochi dulci de sirena. Alexandr Dugin, geopolitician si filosof rus: ”Oare de ce nu ar renaste cultura comuna moldo-romana, fiind adus astfel un omagiu nu doar lui Eminescu, dar si lui Nae Ionescu, Mircea Eliade si genialului si inegalabilului Lucian Blaga.

De ce nu ne-am aminti de filosofii-isihasti din cercul “Rugul Aprins”, traditionalistii si atonitii, care il studiau pe Guenon si mostenirea calugarilor din Optina? De ce nu ne-am aminti si de Paisie Velicikovski, care a renascut viata monahala in Romania si Rusia?” Maxim Shevcenko, jurnalist, membru al Consiliului pe langa presedintele Federatiei Ruse, a declarat recent ca posibila unirea Moldovei cu Romania si a Transnistriei cu Rusia.
Potrivit acestuia, Republica Moldova si Romania sunt acelasi popor si ar merita sa se uneasca, insa UE ar fi impotriva.

La aceseta trebuie adaugata si declaratia lui Vladimir Jirinovki, vicepresedintele Dumei de stat ruse, care a propus unirea Romaniei cu Moldova si preluarea Bucovinei de nord de la Ucraina de catre Bucuresti. Vin vremuri tulburi, cand Moscova propune Romania Mare, iar Washingtonul sustine doua state romanesti separate ca model pentru alte rupturi teritoriale viitoare, precum Transilvania?

Citeste si: 2017 fara vara in Romania? Acest fenomen straniu nu a mai avut loc din 1816: "Vom trece printr-o perioada de transformari generale"

Daca in mintea unui diplomat american ”moldovenist” limba

vorbita dincolo de Prut e altceva decat limba romana si exista doua popoare: roman si moldovean, ne putem astepta si de la alti reprezentanti de peste ocean, maine sau poimaine sa spuna ca cei din Zalau vorbesc alta limba decat cei din Pitesti? Unirea trebuie sa o facem noi, romanii, fara sa ne pese de interesele ”moldovenismului” promovat de noii ambasadori parasutati in stil sovietic de la Washington, care ne dezbina indirect, deja ideologic, in ”popoare” de moldoveni, munteni si ardeleni.

Citeste profetia lui Nostradamus pe pagina a doua.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Baba Vanga a avut dreptate: 2016 a fost cel mai SANGEROS an! Atentatele din Ankara si Berlin, confirmate! Cum arata "anul terorii" prin ochii orbi ai clarvazatoarei! Atentie, poze SOCANTE

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies