7 lucruri pe care ti-ai dori ca iubitul tau sa nu le mai poarte niciodata

7 lucruri pe care ti-ai dori ca iubitul tau sa nu le mai poarte niciodata
7 lucruri pe care ti-ai dori ca iubitul tau sa nu le mai poarte niciodata

Orice femeie viseaza la un barbat imbracat elegant si cu mult bun gust, insa putini sunt cei care reusesc sa isi creeze un stil impecabil fara ajutorul iubitei lor sau a unei prietene apropiate.

Este o certitudine faptul ca femeile sunt mai preocupate de fashion decat barbatii, cu toate ca in ultimii ani si ei au inceput sa acorde mai multa atentie vestimentatiei. De regula, barbatii sunt adeptii confortului si este dificil sa ii convingi sa probeze macar acel costum despre care esti sigura ca ar arata trasnet pe el. Chiar daca o tinuta simpla, cu jeansi si un tricou, este perfect acceptabila pentru o zi casual, moda pentru barbati a adus uneori si trenduri pe care ne-am dori sa nu le mai vedem niciodata, cu atat mai putin pe iubitii sau sotii nostri:

Adidasii

purtati si iarna

Odata cu adolescenta trece si varsta la care mai este acceptabil pentru un barbat sa poarte adidasi tot timpul, mai ales cand exista astfel de modele de ghete barbatesti, calduroase si de calitate, in care orice barbat va arata de milioane. Imagineaza-ti doar cum ar arata iubitul tau purtand aceste ghete la o tinuta masculina de iarna si cu siguranta vei vrea sa i le arati si lui.

Tricourile cu decolteu pentru barbati

Nu exista nimic sexy la un barbat care poarta bluze sau tricouri cu decolteu in V, suficient de adanc incat sa i se vada parul de pe piept. Spune-i ca iti place sa il vezi mai degraba in tricouri polo, in stil nautic sau cu imprimeuri si cu siguranta va tine cont de parerea ta.

Pantaloni de trening purtati pe strada

Daca nu merge la un meci de fotbal cu baietii sau vine de la sala, nu exista nicio scuza pentru a purta pantaloni

de trening cand iese in oras. Iar scuza ca sunt confortabili nu mai tine atunci cand descoperi ca exista si alternative de pantaloni la fel de comozi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Jeansii skinny nu arata sexy pe barbati

Moda jeansilor skinny a patruns si in magazinele cu haine pentru barbati, insa nu exista niciun context in care un barbat ar arata bine purtandu-i si, in plus, sunt destul de incomozi.

Costume in marimea gresita

Un costum barbatesc trebuie sa vina ca turnat pe corp si sa aiba lungimea perfecta la incheieturi. Din pacate, se intampla des sa vedem barbati care poarta fie costume prea mari, fie prea mici. Convinge-ti iubitul sa aiba rabdare sa probeze mai multe modele si marimi sau sa isi duca imediat costumul la un croitor, care sa i-l modifice astfel incat sa arate prezentabil, elegant si masculin.

Eterna geaca de fas

Geaca de fas este practica si confortabila, daca mergeti la schi, insa iubitul tau va arata mult mai bine daca investeste intr-o geaca parka si intr-un palton elegant, pe care sa le poarte atunci cand iesiti in oras sau mergeti la un eveniment, astfel incat sa se asorteze si cu tinuta ta.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Sosetele

albe sau cu imprimeuri puerile

Barbatii si sosetele albe au fost subiectul atator glume incat este lesne de inteles de ce nu mai este acceptabil sa le poarte. Nici sosetele cu imprimeuri din desene animate nu au ce cauta in garderoba unui barbat. In schimb, cele negre, clasice, simple sunt optiunea ideala pentru iubitul sau sotul tau, indiferent ca poarta ghete sau pantofi eleganti.

Iubitul tau poarta vreuna dintre aceste piese? In care nu iti place sa il vezi imbracat?

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: lightwavemedia

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies