Horoscop zilnic - 17 februarie: Racii primesc o suma de bani neasteptata!

Horoscop zilnic - 17 februarie: Racii primesc o suma de bani neasteptata!
Horoscop zilnic - 17 februarie: Racii primesc o suma de bani neasteptata!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 17 februarie 2017.

Berbec

Luna plasata in Scorpion intensifica dorinta de putere, de siguranta, de control si, de ce nu, de prosperitate. Astazi esti determinat sa-ti implinesti niste dorinte arzatoare si iti pui la treaba toate resursele pentru asta. Numai ca, de data aceasta, e necesar sa stii pe cine poti conta si sa accepti sa primesti sprijin. Pentru ca, se pare, norocul tau depinde acum de altii. Afla cine sunt acesti oameni dispusi sa te sprijine si da-le voie sa o faca!

Taur

Astazi e nevoie sa fii adaptabil si generos, sa renunti la comoditate si la o serie de tabieturi, pentru a sprijini pe cineva apropiat (partener de viata sau partener de afaceri). Asta pentru ca ai resursele necesare, dar si pentru ca acest gest iti va fi rasplatit cu varf si indesat. A doua parte a zilei iti aduce vesti minunate sau dovezi de prietenie adevarata si de devotament, care te misca si te inspira.

Gemeni

In prima parte a zilei ai putea resimti unele demersuri sau activitati profesionale ca fiind foarte obositoare sau dificile. Insa, daca reusesti sa te mobilizezi, sa iti pastrezi calmul si flexibilitatea, in a doua parte a zilei, te poti bucura de un succes remarcabil in cariera. Fie un sef iti recunoaste meritele, fie se pune problema unei promovari.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Maria Ghiorghiu a avut o noua viziune despre soarta Romaniei: "Se vor ridica ziduri nationale"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies