Vise erotice explicate: adevarul despre fanteziile din timpul somnului

Vise erotice explicate: adevarul despre fanteziile din timpul somnului
Vise erotice explicate: adevarul despre fanteziile din timpul somnului

Scenariile fierbinti din timpul somnului ne pot puen pe jar, starnind placeri mistuitoare, insa pot provoca cu usurinta si stari de confuzie sau sentimente de vinovatie. Ce inseamna, de exemplu, cand visezi sa faci sex cu fostul iubit?

Vise erotice explicate: partenerul face sex cu altcineva

Infidelitatea este unul dintre cele mai comune scenarii, potrivit cercetătoarei Kelly Bulkeley. Visele în care îţi este ameninţată relaţia, în care partenerul te înşală, ar putea fi încercarea subconştientului tău de a te pregăti pentru cel mai nefericit scenariu. Aceste vise pot reflecta lipsa ta de încredere, faptul că simţi că nu primeşti suficientă atenţie din partea lui, potrivit specialistei în relaţii Gillian Holloway.

Vise erotice explicate: sexul cu un fost partener

Visele erotice în care fostul partener se află în centrul acţiunii nu sunt deloc neobişnuite, dar dacă visezi astfel de scenarii nu înseamnă că ai încă sentimente puternice pentru persoana respectivă. De fapt, creierul tău nu face decât să folosească un chip familiar din trecut. „Experienţele noastre anterioare ne formează. Prin urmare, deşi persoana din vis nu mai este în viaţa noastră, este încă o parte din cine suntem”, susţine Bulkeley.

Citeste continuarea aici. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sex in Postul Pastelui. Ce spune Biserica despre copilul conceput in post

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies